El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Anglada-Cerdà al Libro Abierto

Posted by ferrans 
Anglada-Cerdà al Libro Abierto
July 04, 2011 11:46PM
Via disfrutona per gaudir d´Ordesa sense mals de caps: grau coherent (els IV ho són i el 6a+ també, sense flipades tipus Brujas (Buf!)). Ideal per fer un dia després d´haver-ne fet una altra si estàs baldat, o per anar amb algú que no li tibi molt (és per fer en plan disfruton, vamos).
La via té una primera part d´herbotes i perdedora (especialment el 1r-3r llarg) que no la fa massa atractiva de buscar l´itinerari més lògic, i a partir del 4t llarg millora i és tota en roca i bona. Espectacular per aèria i fotogènica la travessia del 5è llarg (IV).
Amb un joc de friends (algun repetit) i aliens i 15 cintes es fa bé.
NO ANAR AMB LA RESSENYA DEL LLIBRE D´ORDESA que és patètica!!! Gràcies a l´Albert Salvadó que va fer honor al seu cognom i ens va passar la del Luichi (està a www.lanochedelloro.com. Boníssima. Felciitats, Luichi. Si algun día les publiques te´n compro un exemplar segur!!). La del libre, R on no toca, llargs impossibles de fer (60m que no es poden empalmar ni de conya, epr exemple) i graus completament decotats (un llarg que vé de V+/6a a la del Luichi, i que potser és V, vale, li dóna III !!!!!!!!!!).
Oju amb les ressenyes del llibre!
Per lo demés, via maca, per a col.leccionistes o per a primer contacte amb Ordesa sense patir i a disfrutar.
PD: Albert, ja et passo a finals de setmana les fotos que et vam fer des de la via.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login