El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Riu
La Falconera, Passa pel tubu
January 23, 2008 09:49PM
Un dia parlant amb el Paca, autèntic enamorat de la Falconera, em va explicar que havia fet totes les vies de la paret. Doncs bé Paca, que sé que rondes per aquí, explica'm com vas fer la Passa pel tubu.
És broma, suposo que l'hauràs fet sense passar pel tubu, jejeje. Nosaltres, que som molt fins hi hem passat però ens hem hagut de treure el material i el casc. La via ens ha agradat sobre tot tenint en compte de que no portàvem ni pitons ni ploms i que gairebé ens surt en lliure amb friends i tascons. La via a l'estil free és una aventura. Orientativament:

L1: passa pel tubu, 12 metres de cova de Iº sup. Cal tècnica espeleòloga i ser fins.

L2: originalment A1+, Vº i A2+. Surt 7a expo (com a mínim), Vº i 6c/7a de "vista". El bou del "peligru" s'ho ha currat a vista excepte el segon tram del llarg. Al tanto, si caus en la primera part, pots picar terra.

L3: originalment A1e V+. Ha sortit en lliure, 6b de bolos rigleros.

L4: originalment Ae/Vº. Ha sortit de segon després de apendre el pasos "al dedillo". 7a/7b.

L5+L6: Rapsodia en blues. Vº


Només recomanable pels fanàtics de l'aventura en lliure o de la clàssica a la Falconera.Edited 1 time(s). Last edit at 01/23/2008 09:59PM by Riu.
Re: La Falconera, Passa pel tubu
February 28, 2008 07:51PM
si QUE VAIG PASSAR PER EL TUBU!!!!!!!!!!! (7Asup!)
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login