El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Conill amb tapioca. Roca Gran d'en Ferrús

Posted by Piju 
Conill amb tapioca. Roca Gran d'en Ferrús
May 02, 2005 01:17PM
Picant proposta culinària de conglomerat excel·lent, condimentada amb els seguros justos i en un entorn preciós. La vam fer Dissabte amb el Paco i ens va deixar molt bon gust de boca. 6b obligat, exposada en el V+ amb excursions fins a 15m i algunes travesses. La graduació de la ressenya original del Vèrtex és pura fantasia. El IV pot ser 6a i el 7a és més fàcil que el 6c. El tercer llarg va recte, no flanqueja cap a l’esquerra com diu el dibuix. No ens va sortir el rotpunkt, hi ha un tram d’uns 5m a l’últim llarg sense presa, per mi, mínim 7b. Surt a la guia del Soldevila i em sembla que la graduació està una mica més arreglada. Bé, qui la faci que en tregui les seves conclusions. Portàvem els aliens però al final no els vam posar. Potser un friend nº 1 seria més útil per una travessa sota la cova, però es fa només amb les exprés. Per sucar-hi pà.
Re: Conill amb tapioca. Roca Gran d'en Ferrús
May 22, 2008 09:55AM
coincideixo amb l a gent que diu que amb 10 cintes ja n´hi ha prou , tot i que sempre pots portar el semàfor i poca cosa més .pel que fa al grau el , millor és passar i agafar d´orientació el més difícil que possin les guies ,ja que es tracta d´una escalada tècnica i de difícil visualització : que vol dir que si tens llet et sembla 5 i si t´hi fots malament o vas per on no toca et pot semblar 8a. però vaja , un puto 10 de via i un lloc preciós , del tot recomanable per la gent que va sobrada en el 6b.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login