El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Valentin Casanovas

Posted by ferrans 
Valentin Casanovas
August 16, 2009 09:21PM
Ahir ens vam haver de baixar del 4t llarg de la Valentin Casanovas (A1e/7c en lliure), doncs al col.lega li va petar un buril amb plaqueta recuperable (arrencat el buril i part de la roca) just on allunyaven un ou, sent impossible ara arribar al següent buril en artifo (queda a més de 2 metres, i el 7c finet ens queda igualment lluny, lluny). Potser amb dos ganxos es passa, o un alien lila, però no ho crec. Crec que ha de ser en lliure dur, dur i dur. O sigui que al lloro. Apadiós!
Re: Valentin Casanovas
August 20, 2009 11:54AM
jo ja em vaig baixar per on dius, + o - a meitat de llarg, vaig abandonar on bicoin petit Chouinard ( fent de baguetilla) amb mosquetó i in altre mosquetó mes avall, si encar hi eren m'agradaria recuperar el bicoin.

Gracies
Re: Valentin Casanovas
August 20, 2009 10:00PM
Sense anims de polemica. Potser si que molaria fer un reequipament ( o per no molestar a ningu diguem restauraciò) d'aquesta joia de l'escalada. Jo ja l'he repetit dues vegades, en el 1987 i en el 2005 (si, ja tinc uns anys...), però no m'importaria tornar-hi. I tal com dieu que esta, sembla que el final nomès podran anar-hi els il.luminats... Bones escalades!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login