El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Pilar S

Posted by jordis 
Pilar S
July 12, 2007 02:57PM
Us passo una ressenya bastant clara sobre foto on apareix el Pilar Sud i l'Arête Rouge, les dues megaclassiques de la cara sud de la Barre


Re: Pilar S
July 28, 2010 07:52PM
L'altre dia vam "gaudir" aquest pilar de 1000 amb folre i manilles. Els primers 2/3 de la via fàcils i amb roca acceptable que permeten disfrutar de l'escalada. Aleshores comença el festival al pilar amb roca mês que dubtosa. Pregunteu-li a la Núria que es va emportar un televisor i es va trencar l'astràgal. Per sort hi havia cobertura malgrat el que diuen per la red. Rescat hipercomplicat i perillós (2 hores) que ens fa decidir continuar als 3 que quedem cap a dalt.
Amb 3 llargs de gairebé 60 metres superem el pilar i arribem a l'aresta. Prenem la sortida original que resegueix l'aresta fins el cim. Cagada, roca més cutre encara i subeybaja que ens fan perdre molt de temps. Malgrat tot fem la via en el dia i a les 21h. Arribem al refu. Jo em quedo mentre que els colegues decideixen continuar fins el cotxe (gran matxacada).
Suposo que la gent que la recomana espera que la via es vagi netejant a base de pringats incauts que no saben la qualité de roca que els hi espera. Com diria el Piola "absolutament a descartar".
Re: Pilar S
August 10, 2010 04:03PM
Dissabte la vem fer amb el Ferran R. És cert que la roca és dolentota, però el conjunt ens va agradar.

Dia fantàstic, amb bastanta neu nova a la part de dalt.

Adjunto una ressenya...
[attachment 820 PilarSudBarreEcrins.jpg]


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login