El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

hurtado carbonell a diables

Posted by tintin 
tintin
hurtado carbonell a diables
January 19, 2004 08:49PM
Maca via, qe passeja per aquesta gran catedral de montserrat per la seva pàrt esquerra.
L'Ae mola pq te burils xungos pero es passa be es amb flanqueig i fa impressio, dur cordinillos de 3 mm pq n'hi han dos de trencats pero es passa be.
el llarg seguent el clau, es de 6a i mola dur friends dels grossos. Els dos primers llargas de 6 a estan amb parabolts.
guapa i rapida
Jordi
Re: hurtado carbonell a diables
January 19, 2004 08:49PM
Val la perna sortir per l'últim llarg de l'esperó Lucifer?
Quin horari li dones a la via? es per portar a un noi que no escala gaire.
Albert
Re: hurtado carbonell a diables
January 19, 2004 08:50PM
Sí, val la pena sortir per l'últim llarg de l'Esperó Lucifer, és una aresta amb preses molt guapes. En canvi l'última tirada de la Hurtado és d'artificial equipat i després IV+.
En quan a lo d'anar amb una persona que no escali gaire dependrà del grau d'aquesta persona. El llarg més dur és el cinquè (6a+), però amb tascons i friends es pot fer en A1.
L'horari no el recordo exactament, però em sembla que una cordada de tres vam trigar unes quatre hores fins el cim.
Re: hurtado carbonell a diables
June 15, 2013 03:29PM
Eis!!

HURTADO CARBONELL, ara 6c obligat

Aquest dijous vaig fer la via i em va agradar molt!

És ben rústica tota ella i té xapes d'aquestes de mira'm i no em toquis. Els llargs guapos son del primer a l'últim, tot i que cadascun té una bellesa particular. Com que anava sol, vaig empalmar els dos llarguets d'artificial. De segon em van sortir en lliure i deuen ser 6c/7a el primer (ben xulo, de fisurilla una mica tècnica, i amb cantets a tivar-li amb carinyo) i 6b l'altre (aquest és una mica difícil de graduar, doncs tives de sorra i la dificultat bàsicament està en que no se t'arrenqui cap llastreta per fer dos passets de flanqueig). El diedre del següent llarg és excepcional i la placa del Llucifer esplendida!!! Desmuntatnt el darrer llarg vaig fefr un toprop a la sortida original. Aviam qui s'anima a provar-la, crec que el grau deu anar entre el 7b i el 7b+ de totxillu. Té bona pedra i uns passets fanàtics!

Material: un semàfor i quatre camalots fins el 3. Quatre tsconets (prescindibles) i 12 cintes.
Horari: 5 horetes (sol).

PD: AL PRIMER LLARG D'ARTIFICIAL SE'M VA ARRENCAR UN CLAUET (QUE AL PUJAR JA ES MOVIA, PERÒ QUE EM VA SERVIR PER FER L'A0) I ARA EM SEMBLA QUE LA COSA ES COMPLICA. EN LLIURE PROBABLEMENT SIGUI 6C OBLIGAT SENSE CLAVAR, I SINÓ, MOLA PORTAR UNA "V" MITJANETA. ho sento!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login