El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Tuestrolón

Posted by Piju 
Piju
Tuestrolón
April 21, 2004 05:37PM
Alguien tiene info 'real' de esta Gálvez del Tozal del Vero (también mal llamada peña Bovin)?
ganxets
Re: Tuestrolón
April 21, 2004 10:48PM
hola piju,
la van fer el kike i el jaume grau farà 5 anys. Vión, difícil amb un llarg de 5+ ple de blocs inestables . Sortides d'estreps en lliure a muerte. En una paraula: entussiasmant. La tinc en cartera i si aconsegueixo fer-la, passaré ressenya.
a l'octubre vam fer la No se lo Digas a Nadie. Via bona, crec que tinc una mena de ressenya o descripció del que cal, però imagino que ja l'has feta.
salut i sort.
Piju
Re: Tuestrolón
April 22, 2004 11:58AM
Merci Ganxets, la No se lo digas no l'he feta però la tinc ben piada, encara que una Gálvez és una Gálvez ...a veure si ens trovarem tots el mateix dia a peu de via! qui la faci primer que envii la piada. Salut!
Tozal del Vero, via Tuestrolón
September 09, 2008 05:41PM
320m, ED-, 6c, A2/3.
La vam fer Diumenge amb el Pastes. 8h,30’
Petit big wall de gran ambient on s’ha de donar el “callo”. Hi ha mes percentatge en lliure, però la dificultat de l’artifo es la que domina el caràcter de la via.
Han desaparegut alguns pitons bàsics, per ex. al L2 i L4 però és al L6 es on es troben mes a faltar, limitant molt les possibilitats d’anar en lliure ( originalment VI+?). En aquest llarg n’hem deixat un que ajudarà bastant.
El L4 per mi ja es A3, pitonatge i micros d’artesania sobre roca dolenta que a base de repeticions quedarà totalment rebentada. (caldria anar abandonant pitons?)
Sortida per l’últim llarg de “El fin de la esperanza” 6c,Ae, a simple vista, mes bonic (?) i lògic.
Metralla: 11 pitons variats, falques petites, friends fins nº 3, joc micros complert, tascons i 1 ganxo.
Descens a l’estil senglar per la canal de l’esquerra (mirant la paret) + retorn al cotxe= 2h.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login