El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Pedraforca + Llevantina
November 19, 2007 08:57PM
Combinació de vies que es troba a l'esquerra de la Cerdà-Riera. Es pot fer tota en lliure en 6b/c finillo i exposat a la primera part del primer llarg, i després técnic i curiós abans d'arribar a la primera "R". Reunió de dos spits amb anella. La via continua amb una segona tirada molt bona, de babaresa amb empotraments de mans al principi, sortint per la fissura de la dreta de la reunió per acabar superant un sostre fissurat que et deixa completament al·lucinat. Reunió amb dos químics i tan sols queden 5 o 6 metres molt cutres. Per això potser serà millor rapelar des dels químics i pujar per alguna altre via. Malgrat la roca, que necessita un sanejament a base de repeticions, la via és bona.
Portar joc de friends complet, micros poden anar bé. Els tascons si aneu en lliure, no fan falta. I no intenteu empalmar els dos llargs a no ser que porteu cintes molt llargues (rollo baga de 60 cm.). Igualment empalmar els dos llargs en un no val la pena.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login