El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
espero "PAGARESCATS"
September 07, 2009 08:43PM
A l` agulla del centenar,a la cara nord,nova via d`artifo.comença per els tres primers llargs del "Diedre d`agost(via en estat molt precari:van petar dos burils en el 1 i 3 llargs amb els seus dos "vuelos" corresponents;no us fieu dels burils,estant molt sortits i rovellats (mola esquenyar)les reunions es poden reforçar be amb pitons.ees de lo mes precari que he escalat mai)La nova via comença en travessa cap a la dreta a per un diedre fisura molt descompost (A1,v sup,A2,4 burils,2ponts de roca)fins la R de tres expansions.continua per un diedre(A2),despres fisura(A1) i acaba en placa desplomada(A3) de roca bona i assegurat amb 2 ponts de roca i dos pitons.Arribem a una R "non expansion"assegurada amb 2 pitons i que caldra reforçar.se surt en desplom per una llastra soldada i es progressa per un camp de merlets unic al massís(antològic)(A3sup),amb el suport moral de tres burils, fins arribar a la R (tambe non expansion,a reforçar)Ultim llarg de tramit A1-V,...segurament seria una merda de via mes si no fos que nomes s`han posat 4PLOMS! en tota la via(1 al 5 llarg i 3 al 6llarg),aqui està el repte...
Via impresionant per on va i molt evident.
Paca en solitari el 6-9-9
MATERIAL:llargs 4 i 5:tacos,exentrics,bongs,camalotnº 4 (peçes gordes
llargs 6 i 7: pitons curts,3 ploms,falques i tascons
per al diedre d`agost portar burilador i escarpes llargues.
Re: espero "PAGARESCATS"
September 09, 2009 03:55PM
Molt be Paca!!!! pero que sapigues que encara et detindran per delicuent, que aquets del patronat son molt vius!!! apa salut i pica que picaras!!!!
Re: espero "PAGARESCATS"
September 11, 2009 11:48AM
No pares tio ! ja tens proutes vies obertes a la nord de montserrat, potser aniria be de deixar espai per altre gent que també li piqui el gusanillo oberturiste i aixi n´hi ha més diversitat d´estils i concepcions. No es una critica, si no una percepció.
Re: espero "PAGARESCATS"
September 13, 2009 08:49PM
aquesta via estava alli fins la setmana passada i ningu i havia anat.Feia dos anys que no obria res a montserrat i 10 a frares nord,el que pasa es que obrir costa molt i la gent no s`anima...la roca es dolenta a matar,la via que la precedeix es infame i perillosa,...que es pot obrir en aquestes condicions? a mi m`hagues agradat obrir l`anglada al aeri,pero se m`hi van avançar...diversitat d`estils?sota aquesta via hi ha una parabolada de dos llargs amb parabolts A METRO molt mal posats que va de la segona reunio de la cade a la cuarta del diedre d`agost(festival de chapas fixe),si haguesin continuat segur que no aguessin acabat els tres llargs restants amb nomes tres expansions...jo deixo tot l`espai que queda a tothom(faltaria més!!)...pero SI HA D`ANAr! aixo no es cap critica,es lo que hi ha.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login