El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Miserables Tatxaires Abo- 7a

Posted by gerber7 
Miserables Tatxaires Abo- 7a
April 15, 2008 12:15AM
Una obra mestra, no només a nivell local sinó també a nivell nacional. L’estil és impecable, va ser oberta amb només 4 espits. Per repetir-la no és tant important anar sobrats de grau sinó tenir molta intuïció i una molt bona pràctica amb l’ús de les proteccions naturals. S’ha repetit sense martell i sense utilitzar l’espit del llarg 1 ni els burins del llarg 4 (tram comú amb "Rosaura"). Calen camalots repetits fins nº 3, friends estrets, camalots C3, tascons i algun tricam mitjà.

Ressenya:
PA: C. Brascó i V. Esteve al 05/12/1994
Atac: A la dr. d’un arbre sec.
1. 40m 6c. Elevar-se per la dr. del llavi (pitó) i continuar per les plaques (espit) fins arribar a sota la balma. Esquivar la balma per l’esq. guanyar uns metres (protecció pobre) i tornar horitzontalment a la dr. fins a la reunió (espit).
2. 20m 6a. Pujar més o menys en tendència a la dr. fins arribar a sota la balma on hi ha una reunió de burins comuna amb la via “Rosaura”.
3. 45m 6c. Superar la balma (plom i espit) i continuar recte amunt a mig camí entre les vies “Rosaura” i “Sagitari”. Al final del llarg sortir per la dr. d’un forat (cam 3) i tornar a l’esq. fins a una reunió de burins de la via “Rosaura”.
4. 45m 6b. Seguir la fissura (pitons i burins) fins que aquesta es bifurca. Agafar la de la dr. fins al seu final i continuar amunt però en tendència a la dr. fins a una reunió de burins de la via “Sagitari”.
5. 35m 7a. Elevar-se fins a la base del mur vertical (espit) i pujar recte fins arribar al llavi (molt exposat). Sortir per la dr. del llavi i continuar recte amunt fins arribar al cim.

* Bona topo a montserratclimbing.com
Re: Miserables Tatxaires Abo- 7a
January 24, 2012 09:17AM
el divendres passat la vam fer amb l'Aniol i l'Albert, via molt bona i impressionant. Molt contents d'haver-la fet!!!
Al tercer llarg el plom que hi havia es va arrencar només de xapar-lo i deu ni do el pas que hi ha per arrivar a l'espit, vam acavar fent un pas d'esquena!!!
pel que fa al material puntualitzar joc d'aliens fins al blanc, joc de camalots de 0,5 a 3 algún fisurer i tricamps del blanc al blau.

Salut!Edited 1 time(s). Last edit at 01/24/2012 09:18AM by roger.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login