El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
TIM d'Ecos
July 10, 2010 12:29AM
La setmana passada vam escalar aquesta bonica via amb el Graelic.
La via és molt bona tot i la presència d'abundant vegetació i sorra, desacant el segon llarg que és preciós i fa de bon protegir.
També cal destacar els últims metres de la via, que suposo que per culpa de les pluges està ple de sorra i això sumat al fet que encara és una mica dret i que la pedra tamé és sospitosa, el fan bastant expo (encara que només sigui cinquè). Mirant les ressenyes sembla que es pugui sortir per la via de l'esquerra. Que per poc que sigui, menys expo serà. Molta empalmar els dos últims llargs.
Vam fer servir 14 cintes, bagues de reunió molt llargues, el semàfor repetit i camalots fins al 3. I alguna plaqueta. Duiem pitons que ens van donar tranquilitat, i més quan el Picazo (qui ens vam trobar a peu de via) ens va explicar que al Canijo li van haver de tirar una corda per "escapar" (de la sorra que us parlava) de la via. Però no els vam fer servir, més que per netejar la fisura en algun tram (i per calmar-nos del fals temor que ens havia fet agafar l'Antonio, doncs ni que portis taladro no t'escapes del cangueli que et provoquen aquells últims 7 o 8 metrrs de pedra sospitosa i sorra protegits per un alien també dubtós)). Per això també mola la sardineta. I alguna plaqueta crec que també va bé.

Molt recomanable als rústics

Tàpia Lliure!
Re: TIM d'Ecos
July 11, 2010 12:43AM
ARA HEU D`ANAR A PER LA SINFONIA METALICA!!!! ES SUPER GUAPA I NOMES TE EL PENULTIM LLARG CUTRE.SALUT I METRES.A MI HEM VA AGRADAR MOLT TAMBE LA TIM DECOS
Re: TIM d'Ecos
July 11, 2010 11:51PM
vau trobar llastres sospitoses al segon o tercer llarg? I us va sortit en lliure?
Re: TIM d'Ecos
July 12, 2010 04:55PM
Lo del Knijo, exactament era que jo l'hi vaig tirar una llastra al cap ( sense casc) i era negra nit , els col3legues es van enrotllar un ou i tingueren la santa moral de pujar-nos a tirar una corda.

salu i tapia.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login