El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Peladits vs. Gamusino
Montserrat - Integral freekopata a la Salamandra!
April 18, 2006 11:26AM
Algu l'ha fet?????????Esta equipada o s'ha de portar algun caxarret/claus?????????Li dona el sol?????Quantes preguntes!!!En fin, grasssies per antisipat!!!
En principi està equipada amb spits i pitons ( i algun buri crec recordar), Quan la vam fer n'havien tret algun i vam flipar. Per la part de dalt hi havia algun tram on algun micro petit us anirà bé. Parlo d'una ascenció del 1999...Si no obteniu cap info més recent duria un joc de pitons variats i els micros.

Li dona el sol al matí, la roca és molt bona i els llargs guapos son bons. Hi ha algun Puja baixa entre les diverses parets que recorre.

Tranki
La vam fer l'octubre passat.

Maca, bona roca i exigent (almenys per mi). Els spits allunyen en general. L'últim llarg és difícil! L'A0e del 3r llarg que marco a la ressenya no consta en les ressenyes originals, però es veu bastant difícil en lliure.

Sort!
Peladits vs. Gamusino
Re: Montserrat - Integral freekopata a la Salamandra!
April 19, 2006 08:28AM
Ey!Grassssies per la info!!!Una ultima pregunteta: es baixa rapelant per la mateixa via o caminant per darrera????????????Grasssssies un altre cop!!!!
Descens: un ràpel llarg des del cim cap al darrera i descens per la canal cap a l'esquerra (em sembla recordar que s'ha de fer un altre ràpel per la canal, però no n'estic segur). Es va a parar al camí del Montgròs que es segueix a l'esquerra fins a peu de via.

Sort!
Peladits vs. Gamusino Tope Agraït
Re: Montserrat - Integral freekopata a la Salamandra!
April 19, 2006 04:43PM
Hey, Albert!!!Moltissimes gracies un altre cop per tota la informacio!!!!!!!!!!!!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login