El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
ECOS, Frec a frec
July 23, 2007 06:08PM
Vam fer aquest vión del Jipi.
Hem flipat per ben trobada, ben oberta i obligada, i més tenint en compte que està oberta en solitari.
Via difícil, obligada, exposada i molt mantinguda.
Surten 14 llargs, agafa la part de baix de la paret de l'Eclipsi (8 llargs predominant fissures i diedres) i la d'Ecos(6 llargs en placa) on es concentra l'essència de la via.
La roca és en general bona, amb alguna secció que demana atenció. Atenció al primer llarg, que filtrarà les cordades.
Material recomanat: aliens verd, groc, groc, vermell, vermell, taronja i lila. Camalots verd, vermell i groc. Joc de fisurers. 14 cintes variades i unes aspirines per quan recalenteu el coco.
Graus orientatius (per no locals): 7a, II, 6b, 6a, 6b, 6b, 7a, V, 6c+, 6b, 6c, 6c, 6b i 6c+
Horari, 8 a 12 hores. Nosaltres vam estar 10 i mitja, i 3 i pico de baixada... perduts, típic quan no ets local i et pilla el negro.
La paret pren sol fins les 14h al menys, mola agafar un dia núvol.

salut i sort
Re: ECOS, Frec a frec
July 27, 2007 08:43AM
Eiii! aquest viote està de moda...ahir la vam fer amb el Pastes i just quan erem prop de la feixa va entrar un altre cordada (ja ens perdonareu per les marques de magnesi, però es que queia una canícula!).
Pel que fa a la via, l’Albert ho expilica molt be, poc a afegir-hi: L4 i L5 empalmables, vam passar sense repetir friends i els tascons es podrien haver quedat a casa, 8 hores de patiment de peus i important anar amb la topo original.
Ull!, la nova guia parla de "6b obligat"... aquí tot es obligat i s’ha d’apretar del primer metre a l’últim, però com diu l’Albert, el L1 ja marca la tendència.
Re: ECOS, Frec a frec
May 29, 2012 10:11PM
Vam repetir aquesta magnífica via aquest dissabte. Confirmem que és bonissima, no tant expo com podria semblar tot i que s'ha de navegar. Roca esputnik de cap a cap. Vam empalmar els llargs que diu el piju i també els dos primers després de la feixa, que potser són els que es van empalmar més bé (als altres bastant frec). Un plaer per recordar, i quin mal de peus!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login