El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

plecs del llibre

Posted by gerber 
willow
Re: plecs del llibre
October 22, 2005 07:50PM
Bones, Jordi, el primer llarg està equipat amb espits del 10 que estan una miqueta lluny. La resta està amb parabolts mimetitzats del 10 o del 12 de puta mare i que més aviat estan aprop.

T'animo a que hi vagis, doncs el grau obligat suposo que deu ser de 6b com a molt, la pedra és genial i l'equipament generós.

Salut i sort!
Jordi Alpino
Re: plecs del llibre
October 24, 2005 09:42AM
Gracies.
Aviam si podem anar aquest cap de setmana. La veritat es que al final el dissabte ens va fer cosa posar-nos ja que els graus dels santacatalina... Bueno, perdó, el problema es el meu grau. Ara aniré més tranquil a probar-la!
Pau
Re: plecs del llibre
November 20, 2009 08:49AM
Ahir vem repetir la via. Felicitats, ens va semblar molt guapa. Com comenten els companys, està equipada amb espits (primer llarg) i bolts ( la resta), tot i que hi ha algun tram alegre. Millor anar-hi be, els graus "oficials" son: 6b,6c,7a i 6b; correctes pero sense regalar res. Si voleu ressenya, surt en una vertex i sino a la pagina del balcó de la lluna.
Obligat 6b minim. Molt recomanable tot i que encara es trenca alguna coseta.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login