El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Recomanacions de bona via a Montrebei de 2 dies??
07-November-2006 09:01
Estavem pensant de fer alguna via a Montrebei de 2 dies (...bé, 1 dia pels màquines), amb algo d´artifo i lliure humà. A poder ser amb vivac en alguna cova o similar...

Recomaneu alguna linia en especial?? Que tal la Marquises? Molt de curro en els artifos??

...algunes curtetes que vaig fer la primavera passada foren la Pilastra a Aragó i la Desequilibrio a Catalunya. Molt disfrutones i no obligades. Per això buscavem alguna cosa més variada, amb artifo moderat (màxim A2/A3).

Moltes gràcies per endavant!!

Salut i bones escalades ;)
Re: Recomanacions de bona via a Montrebei de 2 dies??
08-November-2006 09:04
Hola Manaslu,

Crec personalment que la Marquises no és una bona via per fer-la en dos dies si vas amb petate, ja que te forces xemeneies, i flipareu en pujar-lo. Si feu una motxilleta, i el vivac a la repisa de la Malsón dels Dèus encara.

Quan la vam fer, una setmana abans la van escalar tres persones en dos dies, i entre els llargs de V, i les xemeneies, comentaven que els hi costava molt més pujar el "fill tonto" que no pas en fer el llarg.

Si vols fer una via guapa on el petate en general no crec que molesti molt és la Picazo, te forces llargs verticals, i segur que t'agradarà. Els artifos crec recordar que són màxim A2. L'inconvenient, és que les repises no són gaire bones per dormir, tot i que el Picazo es va marcar uns vivacs, per treure's el barret.
Re: Recomanacions de bona via a Montrebei de 2 dies??
08-November-2006 11:13
La Sin Perdon és molt guapa, la gent la sol fer amb un dia llarg, però ara amb el canvi d'hora es pot fer un vivac idílic en una cova a cinc llargs del final...

Sort!
Re: Recomanacions de bona via a Montrebei de 2 dies??
08-November-2006 13:59
junt amb les mencionades, apunta pesadilla de los dioses i festa del paca. Ambdues molt bones, un xic més dures que les anteriors, però factibles en dos dies (la pesadilla més ràpida i alhora obligada en lliure).
Per l' AGP i la del Paca, recomanable hamaca. Marquises millor sense petate.
Amb tota la prudència, suggeriria els horaris següents per una cordada amb el nivell adequat a la via: Marquises 7 a 10 hores, AGP 8-11 hores, Sin perdón 9-12 hores, Pesadilla 12-16 hores, Paca 15-20 hores.
salut i sort.
albert. ganxets
Re: Recomanacions de bona via a Montrebei de 2 dies??
08-November-2006 14:29
Moltes gràcies companys!!

Ara em faltarà acabar de lligar el company de cordada... doncs l´ambient és força fanàtik...però sobretot de vies esportives.

Un plan que penso que estaria bé, seria quedar un dia (o cap de setmana) tots els piadors del forum interessats, per escalar algunes vies i així coneixer més gent apassionada per la tapia.
Si us sembla interessant puc encetar un post amb el tema i lliguem la data i el lloc.

Per cert. Moltes felicitats a l´Albert per les ressenyes que tens penjades a internet amb gran quantitat de vies. Són molt útils per cercar info i preparar nous projectes!!

Seguim en contacte!!

Salut i una abraçada ;)
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar