El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

la 4ª Dècada (Diables) Alt Urgell

Enviado por montgros 
la 4ª Dècada (Diables) Alt Urgell
03-May-2008 22:38
Hem repetit aquesta pedazo de via que segurament encara estava sense segona ascensió. Tres primers llargs cutres, després algun pas d'artifo curiós i la resta sobre roca bona i en escalada variada fins al cim. No hem fet el darrer llarg per sobre la feixa (d'autèntic col·leccionisme) i fora de la paret principal. Riu-te de Montrebei, que aquesta paret és la òstia. hem fet servir 5 pitons variats, aliens amb semàfor repetit, i camalots 1, 2, 3, 3'5 i 4. Recomanable repetir el 3 i el 3'5. Pel segon llarg. I també algun tasconet. Feta en 9 hores gràcies al Josep (dos crema, dos doble baño)
Gràcies Teixi i Sam per vies així.
Apa animeu-vos que hem netejat els cantos.
Descens pel ferratón del copón.
Venga, venga que nomès em queda la Kalong!!!
sam
Re: la 4ª Dècada (Diables) Alt Urgell
09-May-2008 02:14
Felicitats Miquel! Al pastes ja le felicitat en persona.
La veritat és que la "quarta dècada" amb 11 anys d'existència no tenia cap integral (que jo sàpiga). Nosaltres mai la vam arribar ha escalar sencera i el 13/04/1997 és la data que vam acabar d'obrir-la amb en Teixi.
Per cert d'això ja fa una més d'una dècada per aquest motiu ja hem acabat d'obrir la "quinta dècada" però aquí si que li farem la integral i després passarem la ressenya.
Pd: La quinta dècada tb la vam començar a obrir amb en Teixi.
Raskakeo a la Serra de St.Joan (Alt Urgell)
20-February-2009 19:18
Avui hem repetit aquesta via, que quan la vaig obrir em va agradar i que avui encara m'ha agradat més. (Amor de padre). Ben tranquils i rodejadets de voltors que esperaven pacientment que ens donessim el Fostión!

Total que si la voleu repetir ho passareu bé. Tota en lliure 6c/c+. Porteu ninus grans. 1,2,3,3'5,4. Aliens i tascons. Roca força bona. Darrers 20 metres herbats però que hi farem....
[attachment 534 sectorraskakeost.joancaranorte.jpg]
La APOSTASIA també és molt maca i el darrer llarg, a on s'ha afegit algun pitó, es podria apurar en 7b+ aproximadament. A veure si algú s'anima!
Entre aquestes dues vies hi ha la Pumuki (no ressenyada).
Ale a posar ninus!!


Re: Raskakeo a la Serra de St.Joan (Alt Urgell)
20-February-2009 20:33
Ei Miquel que tal?
La via Apostasia la van repetir amb el Jesus i vaig ser jo el que vaig deixar dos pitons per puguer fer tota la via amb lliure i sense pitons, pero realment l'últim llarg surt de 7b+/c, tot i així la via val molt la pena. A veure si buscu un Dijous i vaig a repetir la Raskakeo.
Salut i tibar-li.


PD:si el Dijous que ve pots em trucas per fer alguna malifeta.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar