El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Revolt de l'Àliga (Moià) i altres

Enviado por K. 
K.
Revolt de l'Àliga (Moià) i altres
21-June-2006 10:15
No se quien me comentó o donde leí que en el Revolt de l'Àliga se están equipando vias aparte de las que ya salen en la guía de BCN. ¿Alguién sabe un poquito más del tema?

Y ya que escribo ¿hay por aquí alguien que haya escalado en Sant Vicenç de Castellet y/o el Pla de Manlleu?

Por obtener información de primera mano y ver si son zonas a las que vale la pena ir... Orientación, equipamiento, calidad de las vías, etc...

Saludos y gracias

K.
[skalada.blogspot.com]
un bou
Re: Revolt de l'Àliga (Moià) i altres
21-June-2006 11:25

Revolt de l'Àliga:
Orientació Sud...sud-est ma o meno. Vies la majoria entre IV i 6a...tot i que n'hi ha de més difícils. La tònica és semblant en totes...solen seguir esperonets tècnics de presa petita o diedres del mateix estil. Vies curtetes. Mala roca quan arribes al sector, interessant per espantar a la gent. Sector d'interès local.

On he vist vies relativament noves és a Montbru. No em pensava pas ke n'hi cabessin més!
Mohawk
Re: Revolt de l'Àliga (Moià) i altres
21-June-2006 12:28
A mi em van parlar força bé dels 7's d'aquest sector, però em falta una visita....Hi ha ombra a peu de via o és uan torradora?
un bou
Re: Revolt de l'Àliga (Moià) i altres
21-June-2006 16:58

Els setens que dius (que no crec que n'hi hagin gaires) han de ser al principi que desploma força. En aquesta part potser l'ombra hi toca més abans que a la part final i algun arbre hi ha, però molt fresc no crec que s'hi estigui.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar