El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

TOMAQUETS D'AMAGATOTIS-MONTSERRAT

Posted by NENIVAN 
TOMAQUETS D'AMAGATOTIS-MONTSERRAT
November 02, 2006 10:35AM
GUAPA VIA DE LES QUE FA AFICIÓ. TOTALMENT EQUIPADA AMB PARABOLTS, QUE NO VOL DIR ESCALADA ESPORTIVA, I ALGUN PITÓ TOT I QUE CAL PORTAR UNA CINTA SABINERA I ALGUN TASCÓ MITJÁ PER L'ULTIM LLARG. HI HA ALGUN ALEJE CONSIDERABLE QUE ALS DOS PRIMERS LLARGS ET POSA LES PILES. MOLA COMBINARLA AMB LA PERE SEGURA I LA TREMPANT T'EMPAITO, LES DUES DEL MATEIX ROLLO.
LA ROCA VARIA D'EXCELENT A INMILLORABLE AMB UNA TEXTURA QUE RECORDA EL CALCARI: NANSES PER EMPATXAR...
REOBRINT UNA MICA EL TEMA DELS REEQUIPAMENTS, CAL COMENTAR L'ACTUACIÓ FETA EN AQUESTA VIA, AL MEU PARER TOTALMENT ENCERTAT, DE CANVIAR VELL PER NOU I CONSERVANT ELS PITONS QUE HI POGUESSIN HAVER, ES POT VEURE QUE LES XAPES NOVES SÓN EXACTAMENT AL COSTAT DELS CASQUILLOS VELLS DELS ESPITS.
TOTAL, UN DEU DE VIA QUAN ES VA OBRIR, QUE ELS ANYS I L'OXID L'HAN ANAT OBLIDANT I QUE AMB EL REEQUIPAMENT S'HA TORNAT A REVALORITZAT.
K.
Re: TOMAQUETS D'AMAGATOTIS-MONTSERRAT
November 02, 2006 12:02PM
Per si ho vols agreir als autors:

Reequipaments:

Tomàquets d'Amagatotis per Ferran Suils i Pere F (9/06); s'han canviat les expansions per parabolts de 10mm excepte el primer espit de L2, les reunions estan equipades amb inoxidables i anelles per rapelar excepte la del cim (savina), aconsellable dur bagues savineres, alguna baga per ponts de roca i algun tascó o friend pel darrer llarg (hi ha un pitó vell al principi). Guapa via amb assegurances justes.K.
[skalada.WORDPRESS.com]
Re: TOMAQUETS D'AMAGATOTIS-MONTSERRAT
November 02, 2006 04:09PM
PUES ESO, BONA FEINA COMPANYS
Re: TOMAQUETS D'AMAGATOTIS-MONTSERRAT
November 14, 2006 10:07AM
Al costat d´aquesta via s´està obrin un altre itinerari, i fa pocs dies n´hi havia una corda que algú es va endur sense voler, segurament mentre rapelava la Tomaquets. Tenia que fer un bon pendol fins la corda i no s´en deu haver adona´t de que no era seva, així com els mosquetons,3 pitons i alguna xapa que l´acompanyaven. Potser pensava que era un abandonament..., peró es una via que estem obrin per sota i que té la seva feina, i que et fotin una corda i material que no porta ni una setmana a la paret dona que pensar.Lo normal es que si us doneu conte de vostre error ho deixeu tot al bar Anna o al Xico, o us poseu amb contacte amb mi atraves d´internet, seria lo més correcte, jo ja sé que no sou males persones. Per contra si algú en sap algo o estava per aqui entre els dies 7 i 12 de Nov. , agrairia qualsevol informació sobre aquest malentés sense voler.Tothom es pot equivocar de corda mentre recull el material, no passa res, som un col.lectiu molt solidari i transsigent.Està ple de bona gent.
Salut i a tibar-li.
Pau
Re: TOMAQUETS D'AMAGATOTIS-MONTSERRAT
November 14, 2006 04:17PM
Si et serveix d'algo nosaltres vem repetir la Tomaquets el dia 10 just després d'una altra cordada. Quan vem marxar, cap a les 3 o 4, la corda encara hi era.
Re: TOMAQUETS D'AMAGATOTIS-MONTSERRAT
November 14, 2006 07:01PM
Donçs el cercle es redueix i sembla ser que els que s´han endut el material sense voler ha sigut el cap de setmana.
Esperem trovar més pistes.
Merci.
Re: TOMAQUETS D'AMAGATOTIS-MONTSERRAT
November 15, 2006 08:34AM
Esmola la destral que si els pillem els tallarem la cabellera i el collons i els donarem per menjar a les cries de falcó de la Palleta i a les cabres de la zona.
Re: TOMAQUETS D'AMAGATOTIS-MONTSERRAT
November 15, 2006 09:43AM
hola companys, soc el paio que va iniciar el tema. Nosaltres varem repetir-la el dia 1/11/2006 i no hi havia cap rastre de cordes i res penjat a la paret, si mes no que nosaltres veiessim.
Quan vareu començar, abans o despres del dia 1/11/2006?
Fins aviat
ROBO A LA PALLETA-MONTSERRAT
November 16, 2006 11:08AM
Les cordes varen ser deixades el dia 6 de Nov. , el 10 encara estaven i el 13 ja no, per lo que foren robades el cap de setmana del 11 i 12 de Nov.
Ja hem desenterrat la destral de guerra i esperem que aixó acavi bé.
Salut
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login