El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

via Perepunyetes al projectil de Montserrat

Enviado por sam 
Fa quasi un any que amb el Teixi vam obrir una nova via al Projectil.Per raons prou conegudes es va quedar sense publicar.Aquesta es troba situada a la cara nord del projectil i l'inici és per un diedre evident.L'accés és a 5 minuts passada la canal del cavall Bernat,seguint el camí de l'Arrel,hi ha un corriol a ma dreta que s'enfila a la via en 3 minuts.La via té 2 llargs de 35mts amb algun pas de 7a.Via equipada amb pitons i parabolts.Via ideal ara que bé la calor i per fer aquesta agulla qui no la tingui.Adjunto ressenya.
PD:hi han projectes començats amb el Teixi que s'estan acabant.


Re: via Perepunyetes al projectil de Montserrat
21-July-2006 08:45
Eii!, la vam fer ahir amb el Pastes i ens va agradar.
Va sortir a vista (grau bastant generós).
El primer llarg és més difícil perquè al tram de 7a t’has d’agafar ’sense punyetes’ a una llastra poc simpàtica. Portar cintes extra-llargues pel flanqueig.
Segon llarg de roca excel·lent, molt guapo.
Ideal per combinar amb alguna via del Cavall.
Un bon record del Teixi.
Ey Piju!!, esteu fets unes bèsties...

Que tal els 7a's i 6c, a bloc?, alejes?, cal alguna cosa?

Vinga artistes, a tibar-li fort!!

Re: via Perepunyetes al projectil de Montserrat
21-July-2006 10:16
No, nomès exprès, porta'n 3 d'extra llargues pel flanqueig del L1, si no frega molt la corda al tram final. Per encadenar-lo, no et mengis la bola i agafa't a la llastra, fa yu-yu però aguanta, seguros aprop en aquest tram. El segon llarg és de roca perfecte, més fàcil però més mantingut, els parabolt es van veient cada 4-5 m., amb canto, sense problemes.
El grau?...vidilla, després vam fer l'Enigma de ci-ta-mar, també 7a...uff!, rès a veure, a mi em va faltar molt.
A mi l'Enigma de Citamar no em va agradar gaire, recordo que ja al primer llarg t'ho havies de currar, i clar, el grau va pujant...la part de la berruga, tampoc res de res...je,je,je

Encara hem de crèixer per estar més forts, ja,ja,ja!

Salutacions Piju!!
Hola Gent...

perdoneu que em posi a la conversa!!! ;-p

Sabeu si la GAM del Cavall es passa en lliure? De fet al 7a de l'enigma de Cid TAmar, el tram txungo és el que coincideix amb la part més dreta i blanca del flanqueig...i igual ja s'ha apurat en lliure ( la GAM)..no sé...en la meva ressenya hi tinc un interrogant i em molaria posar-hi un número...( estic mirant de recotar en lliure vies de Montserrat, igual així els frikis no es ratllen tant amb reequipar o equipar vies al damunt de les velles...)

JOer Piju...a mi l'Enigma em va sortir a vista...i al darrer llarg de la TRanki em vaig haver de mirar bastant el moviment de la sortida del bombillo per resoldre el pas al rotpunkt, per això vam donar-li el 7a...hauré de tornar a mirar-m'ho pq em devia saltar cantacos tiu!

Mohawk..si vols anar a aquesta via delk Sam-teixi jo m'apunto! ¿Quedem una tarda ?????
Re: via Perepunyetes al projectil de Montserrat
21-July-2006 13:24
Je, je,..no ho podem evitar, estem tots malalts: ja estem parlant de 4 vies alhora!!
de la Ei tranki recordo fer la sortida del bombo xapant amb la dreta...de veritat que hi ha canto!
De la Gam no ho se, si que es veritat que va molt aprop.
A nosaltres la cid-tamar ens va agradar molt, graduació St Benet, L2 molt guapo amb alejes, apoteosic final al L3, els 4m de 7a, per mi duríssims.
Tr, ves piant les alliberacions!!
Re: via Perepunyetes al projectil de Montserrat
04-June-2012 12:39
Molt guapa via. Recomanable sobre tot pels 2/3 superiors. Comentar que el primer 6c no el vam encadenar. Entre el cordino guarru, la roca farinosa i que ens va pillar freds els 2 el vam solventar fent A0. No ens va semlbar pas fàcil! Esteu forts nanus!.
La resta molt bé, molt guapo. Per cert, com es veu a la foto a la tarda hi toca el sol.
Ideal per convinar amb l'Audet-Herrero [www.caranorte.com] també molt guapa.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar