El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Wash Machine, 250 m. V+ Ae (7b)

Enviado por ferran 
Wash Machine, 250 m. V+ Ae (7b)
23-August-2013 20:07
Via ideal per als calurosos mesos d'estiu com ara...

Oberta en solitari per Ferran Rodríguez, està a la cara nord de Sant Honorat i està equipada amb parabolts. La via compta amb una roca molt bona tenint en compte el que dona el massís de Sant Honorat, qualsevol que hagi escalat allà no tindrà problemes i els altres tampoc, només cal parar atenció. Per fer-se una idea l'estil de l'escalada s'assembla a Sant Llorenç però a la que pasin més cordades quedarà "canyella", com la veïna Núria però amb més dificultat si la volem fer tota en lliure. De moment espera el rotpunk, aprofiteu ara que s'escala sovint perque els moviments en alguns llocs costen de veure.
[attachment 1206 Wash-Machine.jpg]
Per aproximacions i descensos veure la guia d'escalada de l'Alt Urgell del Miquel Blanco.


Re: Wash Machine, 250 m. V+ Ae (7b)
24-August-2013 14:36
me l`has robada!! ....ENHORABONA!
Re: Wash Machine, 250 m. V+ Ae (7b)
26-August-2013 09:45
Pos ya lo siento!! Pero no veas la feinada i la de parabolts que te estalviat!! Pero tranqui que queden moltes líneas a la zona. Per cert la teva te bona pinta, a vere si algún dia la repetim!! No tindras una ressenya una mica detallada??

Salut
Re: Wash Machine, 250 m. V+ Ae (7b)
26-August-2013 10:00
ja la buscaré.Que sàpigues que el camí de la vira,va ser obert per el Armand ballart per que Jo pugues obrir l`esperò.Ferran,si t`agrada la zona,has d`anar a la "Acrofobia" (a la dreta de la Wash),es una obra mestra!! salut
Re: Wash Machine, 250 m. V+ Ae (7b)
06-September-2013 20:38
Si, l'altre dia vaig estar parlant amb el Ballart i ja hem va comentar que va fer una bona feinada al cami!! Jo el vaig arreglar una mica mes, però la veritat es que pensó que encara li fare una bona pasada mes!! Penso que es una aprox molt xula i que val la pena, a mes es mes curt!! Tot i que s'ha de portar 4x4. De totes maneres pensó que amb un cotxe normal igual ports arribar fins a 1km del lloc on s'aparca, per tant segur que segueixes guanyant temps!!
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar