El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Maldita sea mi suerte - Roca regina

Posted by PASTES 
Maldita sea mi suerte - Roca regina
April 24, 2009 08:37PM
Ahir vam repetir amb el Jesus aquesta via, la qual em va agradar molt. Tot i així el missatge es per si algú hi va, a Regina, em va caure un jersei a peu de via i no el vaig trobar. si algú el trobés, es de color negre i te una butxaqueta en la qual hi ha un Casio que te 20 anys i la ressenya.
Gràcies
El resum de la via l'he posat al meu blog: pastesdepedra-pastes.blogspot.com
Salut i a tibar-li
nil
Re: Maldita sea mi suerte - Roca regina
February 19, 2017 10:11AM
Avui hem repetit aquesta via de Regina amb el Gerard.
Ens ha semblat una via molt bona, però trobem que els graus no s'aguanten per enlloc. en els sisens el grau està regalat, i en alguns setens ens ha semblat una mica collat.
vam anar amb una corda de 80 per poder empalmar llargs i tal. la nostra idea era a veure si ens sortia tot en lliure (especialment a ell) i deu ni do. maxim respecte per a qui n'hagi tret el rompunk en el dia...
he hagut de fer dos passos d'A0. un en el 7c+ (se mha petat un peu en el moment que caçava el cantillo) i un altre en el 7b+, que si és 7b+ jo soc el miki mouse. (hi ha un pas absolutament galactic per alla al mig). Lo demes en lliure pero tela.
L1+L2: 6c+
L3: 7c+? crec que està ben graduat, també. és un pas de bloc bastant dur
L4+L5: el primer llarg marcianu, marca 7a i és de tot menys 7a. jo li donaria 7b consolidat, amb repisassus inclosus.
L6: 7b+? jo crec que sha petat algo en un pas alla amig de la placa. hi ha un pas que no vaig entendre!!
L7+L8: 7a+ extra dur. podria ser perfectament 7b+. hi ha uns passos prop de la reunio que deu ni do. i mes amunt uns slabs de fe absoluta. doncs aixo, 7a+ em sembla poc. (el 6b+ de L8 trobo que no passa de 6a, però és de visita obligada)
L9: 7b. aquet sí que 7b ja li va bé. pero en el primer pas, que es tracta de, des duna repisa començar a escakar una placa, les xapes estan 1m massa a la dreta! els cantos estan a lesquerra (bidits a capon)... pero les xapes et fan nar per un lloc absolutament llis..
L10+L11+L12: el 6c del L10 em va semblar bastant dificil. molt de peus (7a?). i lultim llarg (L11) un 7a magnific, de canto i brutal. molt i molt bo, em vaig passar de llest volent empalmar amb el IV de calt i no vegis el roce amb el cordon de 80m

jo mho he passat de puta mare escalant-la! en quant a horari hem trigat unes 7h. sense estressarnos gens i anar mirant de treure el maxim en lliure.
apa! salut!!!
Re: Maldita sea mi suerte - Roca regina
March 04, 2017 08:36PM
Molt bé! però quantes cintes portàveu???

Ferran
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login