El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

VIDAL FARRENY

Posted by foroman 
VIDAL FARRENY
October 06, 2007 05:18PM
Via guapa i llarga. Més difícil que la CADE però menys pulida.

Dificultat: MD, Vº/A1e obligat. Encara que el V+ ens permetrà gaudir al màxim de les delícies d'aquest itinerari.

Longitut: 500 metres.

1a asc. a càrrec de Jordi Vidal i Joan Enric Farreny el 12 de gener de 1971.

Material: Dues cordes 50m, cintes, tascons i algun friend mitjà.Afegir-hi també material suplementari per si les mosques doncs aquest vell traçat ha patit uns quants reequipaments, sobreequipaments i posteriors desequipaments. Consulteu el llibre de piades del Refugi de Terradets (Estació de Ferrocarrils de Cellers)

Equipament: Alguns parabolts, spits, burils, claus. HI HAN PARABOLTS XAFATS!!!

Horari: entre 8 i 10 horas.

Caràcter, roca: La primera tirada per pujar al jardinet, és una mica cutre, pero un cop a la via la roca és bona i no està tant pulida com d\'altres. Principalment va superant diedres i alguna placa. Abans de la feixa està el pas més difícil i l\'Ae, a partir d\'aquí es va mantenint sobre el V.

Accès: BCN N-II fins Tàrrega,i contimuem fins a Balaguer,abans d\'aquest agafem direcció Artesa de Segre, poc després agafem una desviació direcció Tremp, aquesta carretera no la deixem fins aarivar al congost de Terradets i aparcar a la Font de les Bagasses

Aproximació: Evident des de la Font, seguim el camí pel costat de la carretera i creuem el pont de la noguera. Per començar la via ho fem accedint al jardinet, grimpada de III+/IV.

Descripció: Entrem pel jardinet i anem a buscar un arbre a peu de paret on està la R0, a partir d\'aquí segurirem l\'itinerari amb bastanta llògica, no és perdedor. Hi ha un moment on es troba amb la CADE i comparteix un llarg. Quan arrivem a la feixa hem d\'anar a l\'esquerra del tot quasi a tocar de la canal, fer una R en un arbre gran que destaca i superar un muro i anar a buscar un petita bauma on muntar reunió.

Descens: Si sortim per dalt, seguim el camí cap a la dreta, mirant la paret. Quan arrivem a la dreta del tot desgrimpem unes petites feixes que ens conduiran a un ràpel equipat amb parabolts, amb dues cordes de 60m en farem un sino en farem dos.Després dels ràpels seguim el camí que ens conduirà sense pèrdua fins a la carretera.

Aigua: Es pot agafar al parking.

On dormir: Al Refugi de l'Estació de Cellers o vivac en el porxo que hi ha a 100 metres del Refugi.


Agraïments a Quim per passar-nos tota aquesta informació i les fotos


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login