El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

"Via del Tronko" o la Fuerza de los sueños a Montrebei

Posted by Der kletterer 
"Via del Tronko" o la Fuerza de los sueños a Montrebei
April 07, 2009 12:32AM
Ahir vam fer la que creiem la 1a repetició d'aquesta via nova a Montrebei, Paret de Catalunya (segons l'apeturista). Per mi és una de les vies més boniques que he fet al congost. La roca és un 95% de qualitat màxima. És tota en lliure, exepte 2 pasos d'Ae que he intentat forçar en lliure però no ha sortit el rotpunkt. Però surt (no crec q sigui més de 7b). Avere si l'allibera algun lolako. El grau màxim de la via es 6a+ i obligat. Comença a 10m a la dreta de la Delfos, en un díedre molt evident. Sens dubte es tornarà una gran clàssica.

Adjunto ressenya.

Felicidades Tronko vaya viote nos has abierto bicho!!
[attachment 576 Viadeltronko.jpg]


Re: "Via del Tronko" o la Fuerza de los sueños a Montrebei
November 04, 2010 02:32AM
La setmana passada vam fer aquesta via amb el Pere i ens va agradar molt.
Com diu el Carlos, la pedra és molt bona en general i hi ha llargs pues que valen molt la pena. Nosaltres vam tardar 4 hores i mitja anant amb la calma... O sigui, que és una bona via per un dia de descans. L'únic tram una miqueta delicat és un trocet del segon, on flanqueges una vira per dalt i t'has d'agafar una mica a una llastra sospitosa (val a dir que jo feia molts dies que no anava per montrebei -més o menus 600- i potser per això em va fer una mica de cague el tema). La resta és ben protegible. També cal dir que potser el camalot del 3 i el del 4 son prescindibles i amb 12 cintes vas que t'estrelles.
Vam empalmar el 1r i el 2n llarg i la resta com a la ressenya. Molen uns tasconillus.
Les dues xapilles d'Ae les vam encadenar després d'assajar-ho (per no dir que vam bolcar a vista) i em sembla que no serà més de 6c tecniquillo (una mica per l'esquerra).
Tàpia lliure!
Re: "Via del Tronko" o la Fuerza de los sueños a Montrebei
November 08, 2010 04:23PM
Sou molt generosos a l'hora de donar qualitat a aquesta via tampoc n'hi ha per tant!! La roca no és dolenta però constantment tens sorra que cau de les repises i perd bastanta continuitat amb el jardí, no se, una mica rebuscadeta, no creieu que hi han massas vies ja?
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login