El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

3 euros per aparcar a Montrebei per Montanyana

Posted by Indi 
3 euros per aparcar a Montrebei per Montanyana
August 30, 2009 09:46PM
Una sorpresa ens trobem quan hem anat a escalar aquest cap de setmana al congost. S´ha de pagar 3 euros per aparcar ! , en un lloc on s´ha aparcat tota la vida i on la fundacio Territori i Paisatge , ha habilitat un berenador amb taules, per poder protegir millor la zona de la super explotacio humana que malmet la flora i la fauna del congost. Una vergonya ! Tot plegat, una manera de marcar territori i treure un benefici per la seva tasca de proteccio.
Re: 3 euros per aparcar a Montrebei per Montanyana
September 03, 2009 02:28PM
Hola Indi,
Ja hem fet arribar l'enuig a la Fundació.
Per llimar problemes, des de la Fundació s'han posat en contacte amb alguns escaladors i sembla que hi haurà una reunió per parlar-ne. No sé de què van ni quina idea tenen, però si volen cobrar a l'època de menys afluència (primavera, tardor, hivern) hauran de posar policia tot l'any, i no crec (espero) que els surti a compte.

Tot plegat vergonyós i en línia de la trista evolució del nostre entorn: cada cop més civilitzats i adulterats, més humanitzat, i d'aquí a quatre dies munten la punyetera presa a pocs metres del congost, riu amunt. I potser un xiringuito, i una passarel.la de banda a banda.

M'avisaran per la reunió, i ja us diré com va. Si algú està interessat en venir, que ho digui.
salut i sort. albert. ganxets. asalvadoARROBAreadysoft.es
pec
Re: 3 euros per aparcar a Montrebei per Montanyana
September 17, 2009 01:00AM
jo vull venir, pero ja veig que aquesta reunio, no es farà, no? per cert, algu ha pagat ja???
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login