El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

e.o. mir montrebei

Posted by pepito 
e.o. mir montrebei
January 13, 2011 01:27PM
Bones a tothom,
Algú sap si cal encara pitonar a l'entrada de la Estacio Orbital Mir de Montrebei? He sentit dir que algú va clavar una v per a protegir el primer pas, es així?

Gràcies
Re: e.o. mir montrebei
January 16, 2011 11:32AM
¿Has mirado en el foro de piadas, en la sección de Montrebei?

[www.caranorte.com]
Re: e.o. mir montrebei
January 17, 2011 01:11AM
Bones a tothom,
Pos em responc jo mateix, per que avui diumenge 16 de gener hem anat a fer la via. El primer pas no està clavat, contra el que havia sentit a dir. No portavem claus, però hem passat amb aliens, n'hi han entrat tres, mediocres però força aprop, abans de caçar l'espit.
La via en conjunt ens ha agradat bastant. El primer llarg està però bastant trencat, i també el tros final del sisè llarg. El penúltim llarg (flanqueig de baixada diagonal) és un petardet, però es soluciona bé mig pendulant i trampejant en Ao. Hem utilitzat la ressenya que corre per la xarxa d'en Roger C. i Aniol Garcia, està prou correcte. Hi falta algún pitó que hi marca (un a meitat del sisè llarg), que suposo que algú, molt necessitat, pobret, s'el deu haver endut.
En quant al material, mola portser repetir els aliens, i portar un de gris.
Ahir dissabte vem fer "la femme fatale" a l'Aragó, realment bonica. Temperatures primaverals tot el cap de setmana, a veure si dura...
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login