El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Via nova

Posted by KIMSANTA 
Via nova
October 15, 2011 08:59PM
Amb tres caps de setmana de juny i juliol d'aquest any hem obert una nova via a la Paret de Catalunya. Situada entre les vies Perifèria Oest i Fliposis.
La via resegueix una evident fissura durant 4 llargs.
La primera integral es va fer el 27 de setembre.
Esperem que us agradi, Kim i David
[attachment 1026 Assetjats.jpg]


Re: Via nova
October 16, 2011 12:32AM
Hola felicitats per la via.No t`has trobat 2 burils al primer llarg? o l`has obert de nou per unaltre lloc?Jo tenia començat uns 10 metres i hem vaig vaixar de dos burils....Salut i metres!!!
Re: Via nova
October 16, 2011 10:45PM
Hola! Paca si que ben trobar dos burils al primer llarg, els vaig treure,al veure que als costats y a sobre fa unes fisures molt bones i et pots asegurar amb kmelots,quedan a caldo.Amb sap greu no haber-to demanat i et demano disculpes desconexia qui els habias posat tu.
La via a quedat flipant 4 llargs de fisura amb roca" gairebe" molt bona i nomes amb una expansio al tercer llarg, estic segur que es convertira en una gran clasica... Salut i tapia.
Re: Via nova
October 18, 2011 12:55AM
Kim! no fotis!!! no t`has de disculpar de res!!!només faltaria!!!!Jo la volia fer en artifo,fa mes de 10 anys,i vaig posar els burils per baixar-me per que vaig veure que la via no era per fer artificial....Tu l`has représ i has obert la via com deu mana,en lliure i escalant...FELICITATS.i espero que no sigui l`única teva a montrebei!!!!! MOLTA SALUT I MOLTA TÂPIA!!!!
Re: Via nova
November 05, 2011 03:24AM
La vam fer amb el Pere ara després de l'estiu i laveritat és que és una linia impressionant i lògica.

Felicitats bous!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login