El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Gil
CROSTA D´IVORI 7C+
February 25, 2012 01:58PM
Aquest 23/02/12 Marc Vilaplana i Ignasi Miralpeix van encadenar aquesta fantàstica via el prat de St.Llorenç a Montrebei .
La via passa entre el Petit Diedre i la Perifèrica Oest , principalment escalada en placa sobre roca perfecte i llargs espectaculars .

L1 : 7A
L2 : 7B
L3 : 7C+
L4 : 6B
L5 : 7C

Material : joc de friends fins el 2 , 1 joc demicros , tascons no , 12 cintes
tots els llargs fan 30m/ -

La ressenya en breu a vilaplain.blogspot.com , via molt fanàtica no us la perdeu !!!!

A vista per especialistes !!
Gil Furriols
Re: CROSTA D´IVORI 7C+
March 13, 2012 08:36PM
Via SUPERBA

Tret del primer llarg, la roca gaudeix d'una qualitat òptima, i els llargs mereixen estar entre els millors de Montrebei. Sens dubte una visita obligatòria pels escaladors de paret amb grau o amb ganes de vibrar.
La via és obligada, 7a al menys, però segura i agraïda. Difícil a vista pel tipus d'escalada, placa de gota petita i viva, ganivets i llastretes esmolades.
Les graduacions ens han semblat tirant a dures, sobretot segona i tercera tirada.
Com que és curta, recomanable fer-ne un altra per escalfar abans, o risc de petar dits.

Enhorabona als obridors per trobar una línia així, per equipar-la adequadament (no m'ha sobrat ni una xapa sola), i per la paciència de "parir-la" en lliure pensant en els repetidors.

Furri, Marc, gràcies per obrir una via tan bona, i gràcies al Tato per venir !!


Sembla que el congost s'anima amb un parell de noves línies en procès de fabricació, de MÀXIMA dificultat, només aptes per mutants .Edited 1 time(s). Last edit at 03/13/2012 08:38PM by albert.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login