El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

E.O. MIR. Paret de Catalunya

Posted by Piju 
E.O. MIR. Paret de Catalunya
May 24, 2005 11:19AM
Us passo una ressenya 'arreglada' d'aquesta bonica via per a qui li pugui interessar. La original era marcadament d'artifo, però és una via 95% en lliure amb bona roca desde el principi i amb molt menys pitonatge. Tambè hi ha algún tram una mica perdedor que espero haver millorat i si no es així, perdoneu. No us l'agafeu al peu de la lletra, com en tot, es pot fer de més i de menys. El L3 no queda gaire clar, nosaltres vam anar per un dièdre molt a la dreta, que és molt guapo, però no us ho recomeno perqué desprès s'ha de flanqujar un altre cop. Millor anar per un diedret 2m a l'esquerra de la R2.
Amb '?' he posat algún tram que hem apurat de 2on i que ronda el 6c. És nomès orientatiu, però val la pena saber-ho per qui vulgui apretar-li una mica més, nosaltres anàvem per feina i després fa rabia veure que surt amb lliure asequible. De fet, crec que els màquines la podeu apurar tota (si es que el Ravier i Cia no ho han fet ja...).


Pere Contreras
Re: E.O. MIR. Paret de Catalunya
May 26, 2005 10:52AM
Mola la ressenya, gràcies Piju. En comparació de la Tempesta què? Quina hem recomanes primer.
Re: E.O. MIR. Paret de Catalunya
May 26, 2005 04:49PM
Uff!...Les dues són imprescindibles. La E.O.Mir ens va sorpendre per la seva qualitat i entra al rànquing de les millors, però és més difícil que la Tempesta, (que tampoc és fàcil). Jo faría primer la Tempesta i més amb les calorades que venen; ademés, aprofita ara que el últims missatges de fòrum deien que el pitó d'entrada estava posat. Molta sort!!!
Re: E.O. MIR. Paret de Catalunya
November 06, 2009 11:52AM
Hola,

Que algu l´ha feta recentment? Es necessari portar tanat ferralla encara....

Merci
Re: E.O. MIR. Paret de Catalunya
November 08, 2009 03:57PM
autocontesto la meva pregunta...
Si que es necessari tanta ferralla!!
Re: E.O. MIR. Paret de Catalunya
November 09, 2009 06:24PM
la topo ja està desfassada, poc després uns altres col.legues la van repetir en 6.30h aprox i després ja es va fer tota en lliure, (7a+ em van dir...)
Re: E.O. MIR. Paret de Catalunya
December 14, 2009 07:31PM
Hola, el cap de setmana passat vam repetir aquesta via amb l'Aniol. Vam utilitzar, una V per fer el primer pas Ao i no vam clavar res més en tota la via, en el forat de la V també hi entra un alien no gaire bé, però com que és el primer seguro del llarg mola tenir-lo a caldo, per si de cas. Estaria bé que algu deixes la V ficada i així es faria tota sense pitonar comodament.

Excepte aquest primer pas la resta va sortir amb lliure, els graus que proposem son:
L1, un pas d'Ao per agafar l'espit i 6a+
L2: 6b
L3+4: 6a+
L5: 6a
L6: impressionant 6c ( de primer em vaig penjar per poder ficar un cordino a la V que hi ha, però va sortir en lliure de segon.)
L7: V+
L8 +9: V+
L10 6c+
L11: 6c+
L12: 6b+

Material, joc d'aliens i camalots fins nº3, via molt bona i que surt comodament en lliure. Horari 6h 15'

Molt recomenable. Salut!
[attachment 740 eomir.jpg]



Edited 1 time(s). Last edit at 12/22/2009 09:31AM by roger.


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login