El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Vilaplain
De Mica en Mica - Montrebei(Paret de Catalunya)
May 30, 2006 02:26PM
Nova via a la Paret de Catalunya de Montrebei, oberta el Maig de 2006. Esta situada a la dreta de Desequilibri Hormonal.
Enllaça fissures i babareses per plaques compactes i algun desplomet, la roca es molt bona en general tot i que hi ha alguna zona petada pero tambe te trams on la roca es genial!! Tambe trobareu flanquejos amb ambient.

Esperem que la deisfruteu a tope!!!

Que vagi be!!!

Marc

P.D. He fet la ressenya en PDF i no la puc adjuntar, passo un JPG força cutrillo qui la vulgui be que la demani. Ja en farem una de millor.

P.P.D. Ostres!!!!!! no puc ni enviar aixo!!!!! ocupa massa!!!!
De moment, de mica en mica...


Re: De Mica en Mica - Montrebei(Paret de Catalunya)
September 15, 2006 08:02PM
Via força bonica però ens ha semblat més dura del que marca la topo (una lletra més especialment als darrers llargs).
Recomanaria repetir aliens semàfor (verd, groc i vermell), i reptir els tascons mitjans-petits.
Atenció a dos punts: el primer 6b (segon llarg, a la sortida de la reunió), i especialment per pillar el segon spit del primer 7a (tercer llarg). Emoció garantida.

salut i sort sergi i marc, esteu més forts del que us penseu.

Re: De Mica en Mica - Montrebei(Paret de Catalunya)
October 06, 2006 08:43AM
Bones, la vam fer ahir amb en Josep ‘Pastes’ i ens va agradar molt, (llàstima de no treure-li el rotpunkt.) La línia està molt ben trobada i tots els llargs són macos i variats, amb equipament mínim per passar sense clavar...deu n’hi do el morro que hi ha en alguns trams. Es pot fer amb el material ressenyat però amb el semàfor repetit d'aliens com diu el Ganxets vas mes tranquil.
Alguna nota a la topo: al L2 hi ha un niu d’avispes (i piquen) en una repriseta herbosa i el segon flanqueig no cal fer-lo si no vas a la R opcional, continuar pel dièdre.
Al L3, en lloc del pitó sobre el 1º spit ha un altre spit, que es el que costa de xapar.
Al L5 en lloc de dos spits, només n’hi ha un.
Apa, felicitats Marc i cia!
Re: De Mica en Mica - Montrebei(Paret de Catalunya)
October 06, 2006 09:53AM
ui, que m'he liat! el llarg on només vam veure un spit enlloc dels 2 seguits abans d'entrar a la R es el L7 (no el L5 com deia a la piada anterior)...de totes maneres el Marc penjarà una topo definitiva.
Re: De Mica en Mica - Montrebei(Paret de Catalunya)
October 06, 2006 02:08PM
Hola a tothom, us passo la ressenya de la via. El cap de setmana passat vam posar l'spit que comenta en Piju, el clau invertit que haviem deixat... no molava gaire...
L'ultim tram del 7e llarg creua una zona poc definida amb roca una mica discreta; hi ha dos spits tal i com marca la ressenya pero costen de veure.

Que vagi be!!!


Re: De Mica en Mica - Montrebei(Paret de Catalunya)
November 03, 2006 01:00PM
Hola!

Via molt maca i prou assegurable amb el joc d'aliens repetit. Tan sols dos comentaris:

1. En el 7a, es pot anar de la reunió directament per sobre de l'arbre al 3r espit, molt més lògic i fàcil. Són tan sols dos metres que eviten la volta dels dos espits de l'esquerra. Un bon ganxo permet assegurar el pas si es vol...

2. La 6a reunió és molt incòmode. Es podria fer reunió al següent espit després del flanqueig en una repisa molt bona i reforçant-la amb algun friend a la fisura de l'esquerra o afegir-hi un espit (es podria treure llavors l'espit de la reunió actual...). A més així s'evitaria el factor 2 del flanqueig...

Sort!

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login