El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Náufragos de Soledad

Posted by Ferran 
Pau
Re: Náufragos de Soledad
October 03, 2010 06:43PM
Bones,
Ahir vem estar a Montrebei, caloreta i una passada de gent, vaig arribar a comptar fins a 10 cotxes al prat!!

Vem intentar en lliure la vieta. Destacar que al llarg 8 o 9, el de l'off-width, algú ha arrencat literalment el segon buri i ara la cosa queda una mica més complicada. Vaig poder passar amb un camalot del 4 (antic) mal col·locat i que caminava. Conclusió: bastanta por.

Nosaltres anavem informats (missatge al blog de'n Piju) però ens vam deixar l'espitador, manca de costum suposo. Molaria que qui hi vagi pensi en pillar-lo i hi deixi un espit doncs sinó queda un passillo d'artifo/lliure precari a pillar una pitonisa o uns passos aleatoris de 6c/+ sobre peus que es trenquen. Caiguda potencial monumental en cas de que petés l'únic buri. Fan bona pinta en general però el que hi havia a un metre ha petat dins el forat per la corrosió.

Aprofito també per demanar que qui es trobi amb mogudes així informi al personal en general en foros oberts com aquest doncs pot estalviar més d'un trangol.

La via molt guapa en general, passos en lliure guapos i ambient aeri. Algun tram de mala roca (especialment al primer llarg) però bona en conjunt.

Vinga, a seguir recuperant i disfrutant viotes com aquest!!Edited 1 time(s). Last edit at 10/03/2010 06:49PM by Pau.
Re: Náufragos de Soledad
April 02, 2012 03:29PM
La vem escalar el dissabte amb en Noel: Via de qualitat, amb llargs brutals i roca bona, excepció de L1.
Molaria que la penya hi anés amb algún alien petit repetit que no pas martell perquè hi ha algún llarg que és una pena com està quedant...
L8- de moment es pot passar prou bé, al no tenir Cam del 4 antic nosaltres portàvem un 5 prestat (merci Ratpe) i no hi ha problema.
És una putada però és una opció abans de pujar a cascar-hi un espit!

salut
Re: Náufragos de Soledad
April 10, 2012 07:52PM
Afegir que la reunió després del llarg dur (7a) només té un buril, no gaire reforçable. Com que la sortida per sobre de la reunió és expo i no admet bones peces fins arribar a un clau a 6 metres, convé no muntar-la i empalmar aquesta tirada des del 7a. No surt gaire difícil (6b) però sí obligada, i t'estalvies un factor 2 perillós sobre reunió mitjaneta.

Sobre l'off width del llarg següent, comentar que el camalot del 4 nou també val, tot i que al límit. I que de primer no incita a gaires alegries. Potser el camalot de 5 que comenteu sí que mola, fins el dia que reposin el buril petat. Per cert, a la topo de Caranorte inclou tres burils, nantros en vam xapar un i veure un de petat, no sé si algú té referències de quants n'hi havien inicialment.
Miraré d'aclarir-ho al llibre del Picazo de Montrebei

Pel demés, és via que mola fer sense pitons però tenint clar d'empalmar el llarg difícil amb el següent, evitant risc de factor 2 en reunió justa.
També aconsellable empalmar els dos anteriors (gran sostre i flanqueig llarg) per motius idèntics
Llavors dos jocs de micros i repetir també algun friend mitjanet.
A data d'ahir falten més pitons dels que marca la topo del Willow, potser han saltat o algu se'ls ha llevat.

Carai com canvia això de trepar amb tots els ninos nous, i la mentalitat d'avui.
L'havíem feta als noranta i avui sembla una altra via. Avantatges de l'edat!

salut i sort
albert ganxetsEdited 1 time(s). Last edit at 04/10/2012 07:56PM by albert.
Re: Náufragos de Soledad
May 27, 2013 11:54AM
15 parabolts nous? això no és el que s'escrivia aquí dalt, es parlava de UN buril petat!
Quin curro que es va fer algú per tant poca durada.
xep
Re: Náufragos de Soledad
June 03, 2013 01:59PM
Si son 15 parabolts nous, el Porta que es que s'ho va currar amb el Carles i l'Isaac que el van atxudar i yo que vai ser el que leu va proposar. La vai fer l'altre dia pra arrencar els 2 burils en tirada que eren canviat i si veigueses com va saltar el que quedave al OW t'arie fet poreta, bueno a yo men va fer a tu com daus ser tan valent...
I pobre de tu que matxaques es parabolts.
Ah i ya que hi soc el mateix dia que el Pota yo tamé vai canviar 4 burils del Audoubert, un dels dos que hi ha a R0 un dels dos que hi ha al 1er llarc i els dos de OW.
Re: Náufragos de Soledad
June 04, 2013 07:55AM
Xeeeeeeep,
No era qúestió de valentia, en tot cas la meva... només que algún comentari ens va sorpendre i com que no ho havíem vist ho vai escriure aquí. Creia, que s'havíen afegit !
ja em perdonareu!

salut!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login