El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Cuentos del Viento / Salut Marcel / Adios Coños

Posted by albert 
Cuentos del Viento / Salut Marcel / Adios Coños
February 27, 2008 10:23PM
ei, diumenge vam escalar amb en Sergi una línia que no queda massa ben definida ni a les guies ni al monogràfic del Game de montrebei.
En algun lloc la bategen com a Cuentos del Viento (del JoanFra ) + variant de dos llargs Salut Marcel (del Christian) i
en altres (guia del luichy) surt com a Adios Coños + Salut Marcel.
En tot cas, una línia montrebeiana 100% on trobareu un primer llarg i mig crunchy crunchy, estil "montrrrrrotei". Després (2on llarg) una fissura diedre d'encastaments sublim, del millor de tota la paret, que marca V però podria ser VI. Un tercer llarg cotat com a V/A1 que surt 6b/c boníssim i un darrer llarg de clàssic en V+. Sortida per darrere d'una canal IV "al - pino" (o a la sabina)
Metralla: joc camalots fins 4 incloent 3.5, joc aliens semàfor (millor duplicar) i portar algun alien gros per completar camalot .75, 1 i 2. Joc de fisus i 6 claus (3 univ, 3 V).
Via ambientada amb trossos de roca sputnik, i trossos d'encofrats típicament montrebeians. Com diria l'Armand, recomendable para asiduos del lugar.
A mi em va agradar molt
salut i sort
[attachment 508 AdiosCoos-SalutMarcel-MoltaCalitat.jpg]Edited 1 time(s). Last edit at 10/15/2008 10:26AM by Rakel.


Re: Cuentos del Viento / Salut Marcel / Adios Coños
February 28, 2008 08:36AM
Hola Albert,

Has fet una mica de croquis? Perquè no el penges?
Per acabar de liar el sector, nosaltres tenim un projecte que comença pel dièdre de l’agulleta (comú amb la cuentos del viento?), segueix 30m a l’esquerra per una vira i enfila un sistema de fissures. A veure si ho acabem aviat.
Re: Cuentos del Viento / Salut Marcel / Adios Coños
March 04, 2008 08:55PM
apa, aquí va el croquis aproximat. No tinc clar quina és quina, nosaltres vam repetir el més evident.


Paret de Catalunya - zona prat d'ager
March 04, 2008 09:06PM
Aquest finde una bona colla ens vam aplegar al prat d'Ager.
Sembla que hi ha un bon girigall de vies, algunes de noves, algunes de no ressenyades.
A comentar:
- En Roger i l'Annalissa van repetir-ne una no ressenyada, que solca el segon sistema de fissures a la dreta del petit diedre. Comenten que és molt bonica i surt entre 6a i 6c (ojo, graus roger... cal apretar). Cal dur de tot però no claus (ja posats).
- Entre el petit diedre i aquesta, recordo que n'hi ha una del miguelón. Miquel, passa croquis.
- i a banda, una línia de spits per la placa que no sembla dur enlloc.

- a l'esquerra del petit diedre, una "joia de la corona", la josep-elena. Equipada amb parabolt on cal dur joc aliens, tascons i camalots 0.75, 1 i 2 opcional. Surt 6c, 6b, 6b i 7b. Opció magnífica per dies curts.
- 5 metres a l'esquerra d'aquesta, una altra línia de parabolts alternats amb ploms (?) que no tinc controlada
- I per la zona, deu estar la Fills de Solius, que tenia molt bona pinta. Si cal envio foto i la pinteu a sobre.

- Just a l'esquerra de la Fliposis del Paca (el gran sostre motiu evident), una fissura a dalt sobre roca gris, a baix en roca roja però marcada en negre gris per l'aigua que deu baixar, sembla començada. Em consta que el Tato i altres s'hi han atansat per obrir, però que van trobar restes d'apertura. Si algú ho coneix, mil gràcies de dir si està acabada, o no, i graus etc.

- Més a la dreta de "S'omple la pica" (dura via dels germans Solé a uns 200 mts a dretes de fliposis), s'aprecien dues línies obertes en placa magnífica, no sé si acabades. Una té un spit a uns 20 mts del terra (potser més pero no es veuen de lluny) i una altra té bastants espits al mig de placa. Algú en sap res ?

- l les noves vies de l'Armand i el Remi, em sona que van obrir-ne dos o tres (trànsit a venus ? )

apa, si podeu aportar llum, agraït.
Montrebei, recotació d'alguns llargs
March 04, 2008 09:11PM
Algunes impressions sobre la cotació de vies després de comentaris amb gent que les ha repetides.
Barra del Bar, el llarg dur surt 7a+ dels bons, no 7a
Globeros, el llarg dur surt 7a+, no 7b
Femme Fatale, el llarg dur surt 7a+ no 7b, i el següent 7a i no 7a+

salut i sort.
albert. ganxets
Montrebei, Cor Salvatge
March 04, 2008 09:18PM
Podeu deixar els pitons a casa, sempre que sigueu hàbils amb el material net.
Dissabte la vam tornar a fer i vam clavar un pitó a la reunió del darrer llarg dur. Entre això i els que la penya ha deixat (no gaires !!!) , es passa relativament bé amb un grau de 6c.
Recomanable dur joc aliens (blau, verd x2, grocx2, vermellx2, taronja, lila), joc camalots fins 3.5, joc fisus repetint algun de mitjà, un pedal si no fas 7b, i molta molta molta pila.
Re: Cuentos del Viento / Salut Marcel / Adios Coño
March 05, 2008 01:29PM
Estaria bé fer un recull de ressenyes o de les vies que estan apurades en lliure, que en les últimes temporades han estat vàries.
Re: Cuentos del Viento / Salut Marcel / Adios Coño
March 05, 2008 05:45PM
Gràcies Albert,
En verd hi ha el nostre projecte.
Porta molt temps parat. Prometo acabar-lo en unes setmanes i penjar la topo.


Re: Paret de Catalunya - zona prat d'ager
March 07, 2008 09:09AM
A mitjans d´octubre ens vam ficar a "obrir" les fisures/diedre de la dreta del Petit diedre, i a l´esquerra de la Manzanita (que és la Miquel Blanco, en roca més dubtosa. La ressenya estava per internet i crec que la tinc per l´ordinador. Albert, si la vols m´ho dius, però crec que el Blanco te la pot donar de primera mà...). Dic "obrir" perquè un cop a la via vam veure que ja estava oberta.
Primer llarg de fisura (hi havia un spit a l´esquerra de la línia lògica, fora de la fissura), i 1a R muntada amb 2 spits tot i tenir una sabina indestructible.
2n llarg, inici per fissura amb un clau ja posat i després flanqueig desequipat a buscar el diedre més marcat, 6a màx, i dalt de tot, un pas de 6b de bloc, que jo hagués obert en artifo, però de 2n, a forçar. Em va petar la politja de la 2a falange per arquejar malament. La 2a R estava muntada amb 2 spits, i amb el dit xungo ens vam baixar. Seria 6c el 2n llarg. El 3r es vaia molt guapo, de V+ desequipat, per roca trencadeta a l´inici i un gris excepcional a dalt, on es veia una altra xapa. Quedaria un llarg pins sortir per dalt.
Però no tinc més referències de la via. El Tato no sap com es diu. Si algú sap el nom...
Re: Cuentos del Viento / Salut Marcel / Adios Coños
March 26, 2008 08:43PM
Setmana Santa amb bastanta raskilla a Montrebei. Escalem la via Cuentos del Viento i variants. Molt bona. Albert, apretes molt els graus! En fi molt guapa, al segon llarg mola portar friends grossos repetits, ke no era el cas i UF!UF! anar fent còrrer el camalot blau amunt, amunt! Al tercer llarg vàrem passar per entremig de les dues vies, 6b+ d'aliens precaris, llarg de luxe i després vàrem escalar el característic "puro" de roca excel·lent molt més maco que el "quinto alpino" de la foto. Només hi ha un pas de bloc de 6b+ la resta 6a de flipar. Total una línia a repetir. No us faci mandra pel fet que és més curta perque no us defraudarà.
A l'endemà repetim la curiosa i ben trobada Flor de Lis del Ballart i el Vílchez. Alpinada amb verglás inclós. Apurem en lliure l'A2 del penúltim llarg 6c molt físic a protegir. No calen els pitons i si un bon joc amb camalots mitjans repes, aliens i tascons.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login