El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

nova via a Roca Alta

Posted by miguelon 
miguelon
nova via a Roca Alta
March 17, 2005 01:00PM
Ei nens i nenes ja teniu una altra a Roca Alta. Es diu PATAS KAGÁS. 145 Metres. 6b/A1 4h. Semiequipada. Porteu doble Korda, 14 cintes llargues, joc complet d'aliens, camalots 1 i 2 i gantxo. Comença entre la via BURLÓN i la TRINXERA. La roca guapa excepte els primers metres i ambient de parapent. La vaig obrir sol fins a trenta metres del cim i finalment vaig tornar amb el Juanillo Grau per acabar-la amb garanties el 5 de març de 2005. Hi ha força pitons i espits i els artifos (9 pasos repartits en 4 trams) es poden apurar fins a 7a (excepte l'inici del darrer llarg). En total 4 llargs L1: 35metres 6a/A1(2p) ó 7a. L2: 30 metres 6a+/A0(1p) ó 6c+ L3: 35 metres 6b i L4: 45 metres Ae(3p) 6a+/A1(3p) ó 6c. Per disfrutar vigileu el fregament de les cordes.
PD: Tot aquest rotllo és perque no sé enviar una ressenya escanejada. Ai Paca haurem de fer un curset d'informàtica aplicada a la tàpia! Saaammbari nais!
Re: nova via a Roca Alta
March 18, 2005 11:20AM
buenorrlll!!!, més deures per fer. Les miguelon ja se m'acumulen...
Apa, felicitats i guay x deixar-la equipadeta.
Re: PATAS KAGÁS. Nova via a Roca Alta
April 24, 2005 07:03PM
L'hem feta avui amb el Jesus, molt guapa i ben vista, buscant el lliure en un pany de paret complicat. Per mi surt més difícil que els graus proposats i no ens ha sortit el rotpunkt. Ja té alguna repetició anterior.
A partir de 6c està equipada, 6b obligat del sector. Un parell de xapatges llargs als spits salvadors del L1 i L3, on els baixets ho tenen més difícil. Sentit d'orientació per a les plaques del L3 i L4, desequipades. El ganxo no cal amb el grau de 6b, però algún alien mitjà repetit s'agraeix.
albert. ganxets
Re: PATAS KAGÁS. Nova via a Roca Alta
October 04, 2005 10:46PM
PATAS KAGÁS: Via molt molt maca i ben oberta on, com diu en Piju, els graus piquen.
Cal escalar sobradets en 6b. Atenció als blocs del primer llarg, fan por. Després panys de roca excepcional. Ganxo útil per enllaçar els dos spits del primer llarg. Dur joc aliens (millor repetir el semàfor), i camalots fins el nº1, joc tascons mitjos i petits. Miquel, gràcies per dur-m'hi.

SECRETS: sabines monstruoses, alguna adornada amb "guano" de voltor com si fos un arbre de nadal. Roca un xic trencada. Clàssica pels incondicionals de la zona. No calen pitons però ojo als blocs del primer llarg. Portar uns aliens i camalots, recomanable fins els grans 3 i 4.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login