El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
variant de la Mantecas?
November 19, 2007 03:21PM
Bones,

ahir vam estar per Roca Alta fent aquesta via i al últim llarg ens vam escapar per una línia de parabolts brillants que queda just sobre la reunió. Algú en sap el grau? Es tant sols una variant o una via nova? Sigui com sigui ens va agradar força.

merci
Re: variant de la Mantecas?
November 24, 2007 10:30PM
Hola, que tal la via? quin material cal per repetirla, gracies.
Re: variant de la Mantecas?
December 18, 2007 01:26PM
Hola la via és molt bonica.
El primer llarg està equipat amb claus antics, n'hi ha un de nou i un parabolt. No és neccessari posar res, si el primer clau el veus massa amunt pots posar algun friend.
La segona tirada té un pas de v+, hi ha un parabolt, la resta del llarg pots posar fisurers i friends, pots posar els que vulguis. Per cert pots empalmar amb la següent tirada, segueix la tónica de l'anterior.
La tercera tirada (4 de la ressenya) és preciosa, trobes claus i parabolts, jo no vaig posar res, però suposo que si vols pots posar
La cuarta flanqueig a la dreta amb un bolt per assegurar el pas, un cop fet arribes a una zona fàcil, hi han savines.
La última tirada, cal anar en tendencia a la dreta, tram de IV+ no hi ha res però entren els alliens, hi ha una fisura horitzontal a mitja tirada que entra un camelot del 0,75 de pelicula el 6a+ està equipat amb claus i bolts, no és obligat.
Re: variant de la Mantecas?
December 12, 2010 10:27PM
No es una variante de salida de la Mantecas, es el ultimo largo de la via Catalonofilia lo que tiene la ultima reunion comun con la Mantecas.
Segun la reseña ese ultimo largo es de 6b+

Por cierto hoy hemos hecho la Mantecas y via disfrutona y recomendable.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login