El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Lolita la mimosa, 150 m. MD+ 6b A1 (6c/7a)
December 04, 2007 07:29PM
Històrica amb segell Barrufets, el que equival a línia bona i atrevida. Graus ajustats. Apretant el coco surt sense clavar, 6b obl...
I apretant els dits surt en lliure, encara que l'equipament no convida gaire. El segon llarg és el més treballós amb diferència i en lliure caldrà pendre-li la mida, però és una fissura molt guapa. Deu sortir 6c/7a més o menys amb friends i algún tascó. Cal portar també alguna plaqueta recuperable. Si estigués amb parabolts i algun pitó més seria una de les clàssiques.
Re: Lolita la mimosa, 150 m. MD+ 6b A1 (6c/7a)
January 24, 2008 08:20PM
Avui he repetit aquesta via amb el Sergi Verges, molt molt guapa i recomenable. Sense pitonar només caldrà un joc sencer de aliens amb el semafor repetit i un bon joc de tascons. Graus que surten primer i segon llarg (empalmats) 6b. Segon llarg 6c+.Tercer llarg 7a i últim llarg 6b.
Saltut i a tibar-li.
Re: Lolita la mimosa, 150 m. MD+ 6b A1 (6c/7a)
November 29, 2010 05:49PM
Ei, és el segon cop que faig la via i segur que hi torno algun dia. Realment val la pena i tot plegat deu ser 6c. Aixó sí per fer anar els "ninos" amb gràcia.

L1+L2:6a L3:6c L4:6c i L5:6a (aixó és el que em va semblar a mi) a destacar alguns blocs en el empalme del primer llarg amb el segon, la bellessa de la fissura de 6c, el següent llarg amb fantàstica placa ben fineta i equipada i el darrer llarg que li posaven de Vº i no me veas!

Vàrem fer servir semàfor d'aliens, algún tascó mitjà i camalots 1 i 2 així com dos interessants plaquetes recuperables per R2. a reforçar igualment.

En fin que, els que podeu, anéu-la a fer.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login