El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

MARCO POLO a vilanova de Meià

Posted by kalamontse 
MARCO POLO a vilanova de Meià
April 09, 2009 11:57PM
via molt maca sobre roca genial, típica del sector.
tres llargs de tràmit però bonics donen pas a una escalada més equipada del que ens pensavem. exepte les R 6 i 7, que no tenen res , les altres o be estan muntades sobre claus, en la seva majoria o, com a molt, haurem d'afegir alguna peça de reforç.

adjunto la ressenya de l'Albert Castellet actualitzada (gràcies albert per les bones topos del teu web). Una via d'aquelles que la modernitat i l'inoxidable de les seves veïnes, ha acabat relegant-le a l'oblit de manera molt injusta.

el material necessari: un joc i mig o dos d'alliens, estreb (L-3), 14 cintes llargues i 4 calus (un parell de V un univ. i un extraplà....) els pitons els hem fet servir per les R. n'em posat algun a un llarg però del tot prescindible. ni els friends més gordos ni els tascons els he untilitzat.

ah, evidentment no aneu amb el grau molt justet si no voleu que us cantin les puputs o acabar amb els braços i més inflats que el Popeye!!!

salut!

eskalades llibertàries!
[attachment 577 IMG_6454.JPG]


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login