El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

4 clàssiques de vilanova

Posted by KALAMONTSE 
KALAMONTSE
4 clàssiques de vilanova
January 20, 2004 06:06PM
ressenyo 4 clàssiques de vilanova fetes durant aquest últim mes:
ANACONDA:rebuscada amb un segon llarg que haurem de mirar-lo b des de la R (lligueu-vos una mica llargs i veureu un burí)si no volem embarcar-nos per sobre de desplons. a mi no em va emocionar, porteu tascons i friends (algun gros) els tacs del L-1 estan prou b.
WILD PLANET:aquesta si que es molt guapa i elegant. el buri del L-2 q vaig petar fa un any ja ha estat sustituit al L-3 li fa falta un retoc sobretot l'ultim burí (sortida lliure amb ambient o pas prequi d'un allien blau). la part de dalt es exel·lent i poc equipada. friends, tancons i 3 claus "posiaca".
DE LES NENES:també preciosa amb uns llargs molt fotogènics. L-3 és Ae i el 4t i 5é son guapissims. roca guai pels forts que la volen apurar tota en lliure (crec q 7a+ al L-3)
DEL 4:bonica via, semblant a les esportives de la seva dreta però molt menys equipada (exepte L-1 i L-2 reequipats amb parabolts)L-3 una mica expo si no portem cap clau, els dos següents son força mantinguts i poc equipats. la sortida la varem fer pels dos últims llargs de la chica del martini, que dant una convinació més directa.

APA CANYA A LA MUNTANYA I A DISFRUTAR!!!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login