El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Integral Alternativa de les nenes

Posted by foroman 
Integral Alternativa de les nenes
March 07, 2007 04:52PM
Segur que algú ja l'havia fet abans i segur que li van possar aquest nom. Es tracta d'una combinació molt guapa que pot sortir tota en lliure potent i que agafa la "via de les nenes", fent els primers tres llargs, la via "ültima alterantiva", fent els quatre següents i la via "Gemma" fent el darrer:

L1 6c/6c+, pas bastant tècnic.

L2 5c A0. Pels que ho vulguin fer en lliure hi ha dues alternatives:

+ Pel traçat original que té uns passos molt durs de bloc per arribar a la reunió. No sé si algú ho ha encadenat. S'ha de tenir molta força.

+ Per una fissura desequipada i bastant descomposta (s'hauria de netejar) a protegir amb friends del 3,5, 4 i 4,5 ( tamanys camalot). Deu ser brutal rollo penúltim llarg de la Valentín-Casanovas però més xungo. A ull jo diria que deu ser 6b d'empotrament.

L3 A2e/5b, per aquí deien que es pot fer en lliure però no el vam ni provar perq les assegurançes no conviden gaire i vam preferir reservar-nos pel quart llarg.

L4 7a, molt guapo, segurament dels millors de la paret, de pila i totalment equipat amb spits vermells.

L5 6b semiequipat, també molt guapo, sortida de bombo protegida amb dos spits, 15 metres de placa a protegir amb micros i part final desplomada protegida amb tres spits. Una passada!

L6 5b, llarg de tràmit.

L6 7a, placa amb un pas molt finet al mig des d'on les dificultats baixen fins el cim.

L7 Encara que el darrer llarg el podem fer del tirón fins al cim, nosaltres vam flanquejar a la dreta fins una reunió de parabolts i vam sortir per la via Gemma per acabar de 5c.

Material: 2 paquetes recuperables i friends petits (alien blau, camalot blau, gris, lila i verd) i alguna baga o cordino per reforçar ponts de roca.

A faire absoulment...
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login