El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Via del Nifo a la Roca Narieda (500m. 6a)

Enviado por ferran 
Via del Nifo a la Roca Narieda (500m. 6a)
28-September-2018 09:07
L'altre dia vam escalar la via del Nifo fins a dalt però entrant per la via del costat, el Ratolí dels llavis vermells.

Entrant per aquí el primer llarg es fa en una tirada de 45-50m. de 6a molt guapo, equipat amb parabolts. Després, per anar a la via del Nifo, es fa una petita travessa per buscar una fissura evident a la dreta, que permet arribar als famosos diedres-fissures de la via del Nifo de 6a. Res a afegir del que hi ha a les xarxes fins que arribem al darrer llarg on tothom rapela. A partir d'aquí la via està molt menys marcada i equipada i té molt més matolls. Arribem a la feixa, recollim cordes i caminant i grimpant arribem al peu de la segona part a sobre d'un llom on anem a buscar uns arbres petits a la dreta per fer la R8. Aquí pugem per terreny de IIIº, IVº i Vº fins la R9 que es fa en uns arbrets on hi ha una baga amagada. Es pot reforçar amb friends.
El següent llarg flanqueja a l'esquerra per anar a buscar un diedre i uns arbres visibles desde lluny. Aquest diedre presenta trams amb molt matoll. El dotzé llarg compta amb una fissura ampla on els camalots del 1, 2 i 3 ens faran bon servei. Aquest llarg el vam empalmar amb el següent arribant així al peu del darrer llarg de la via. Fem reunió on hi ha uns gendarmes. Algú ha posat un spit que la ressenya del Luichy no marca.
Aquest llarg tira recte fins uns arbustos amb una baga vella i des d'allà s'ha de flanquejar a l'esquerra per uns pasos fins de V+, petita desgrimpada, continuem flanquejant però pujant a l'esquerra fins arribar al peu del darrer resalt on hi ha els burils. Aquest tram una mica a l'esquerra es pot fer buscant uns petits arbustos per agafar una fissura amb pasos de Vº, V+ com a molt, i així ens evitem els pasos d'artifo.

[attachment 1314 WhatsAppImage2018-09-28at09.13.00.jpg]

Bona ressenya a la pàgina d'en Luichy: [luichy-lanochedelloro2.blogspot.com]

FerranE1U28/09/2018 09:14 x ferran


Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar