El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

escalades al pedra

Enviado por bule 
bule
escalades al pedra
15-August-2005 21:48
Iep. en subi (gitano anton), en makarra, en pelos i jo mateix, hem stat scalant al pedraforca (cara nord).
La cerda-vergés + gran diedre. I la anglada-guillamón.
totes dues amb màxims de V sup. I disfrutones. Cal el material bàsic per autoprotecció encara que es van trobant cosetes.
Salut!E2U18/04/2009 10:43 x foroman
Gitano Antón
Re: escalades al pedra
15-August-2005 22:53
anglada-guillamón al Calderer:

Inici de via: Un pèl a l'esquerra de la "Piràmide", hi ha una R amb 2 spits i es veuen els pitons (molts), del 1r llarg.

1r, 2n i 3r llarg a la guia hi marca V/A1. En realitat es pot fer en lliure (6a?, V+?). Hi han molts pitons tal que no cal posar-hi res. Algun tram està una mica humit i les R estan equipades amb 2 spits.

Els llargs que queden fins a la cornisa són més fàcils (IV o V-), i en general molt evident el recorregut, on hi vas trobant algun pitonet o algo de tant en tant, i és fàcil de protegir. Les R estan en 2 pitons i alguna s'ha d'equipar.

Després un cop s'arriba a la cornisa es tira a l'esquerra uns metres fins que trobes un parabolt d'aquests vells que són molt grans, amb argolla. On es monta una altra R.

des d'aki ens vam confondre per la m... de ressenya i vam tirar recte amunt dos llargs que vam equipar, confonent-nos de recorregut, i vam anar a parar a dalt d'una agulleta sense sortida, i vam rapelar fins la Pany. Ens sembla que la ruta original tira una mica més a l'esquerra i passa aquesta agulleta per darrera per arribar en III i II fins al cim.

Nosaltres vam tirar per la Pany (terreny fàcil) fins al Collet de la Cova i un cop allà per la cresta fins al Calderer.E2U18/04/2009 10:51 x foroman
Re: escalades al pedra
17-August-2005 20:44
Em sembla que l'Anglada-Guillamón en lliure surt una mica més que 6a, en especial el 2n llarg...
gitano antón
Re: escalades al pedra
17-August-2005 21:54
potser, pero amb nervi surt
Re: escalades al pedra
18-October-2006 15:56
no home no el segon llarg i el primer de ´anglada guillamon poder deu ser II/II+ encara que una mica piquents , vaja rebotosos . Calla burro , de segur que no baixen de 6b o 6c respectivament i per cert si no vas possar cap friend al segon llarg es que vas força sobrat , t´admiro vaja , tot i que tractant-se de segon grau ja se sap.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar