El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Jeroni
Cami del Tro (Pedraforca Sud)
January 19, 2004 09:28PM
Alguien que la haya hecho me puede dar pistas sobre donde se encuentra esta via (si hay algun arbol, señal,etc...) y de paso pedir que tal os fué. Gracias
Albert
Re: Cami del Tro (Pedraforca Sud)
January 19, 2004 09:30PM
El Camí del Tro es troba a la part dreta de la paret. La via comença just a l'inici d'una vira ascendent en diagonal cap a l'esquerra, espits visibles. No us confongueu amb una línea de parabolts daurats que hi ha més a la dreta, aquesta via és El Llamp del Tro.
La via és molt maca i a més està molt ben equipada. Només calen cintes exprés i algun tascó per l'últim llarg (opcional). Les reunions estan equipades per rapelar.
Jeroni
Re: Cami del Tro (Pedraforca Sud)
January 19, 2004 09:31PM
Vàrem fer aquesta via el dissabte 13 de setembre: calcàri molt adherent. Primer llarg va alternant placa amb "canto". El segon llarg té una sortida dificil a l´esquerra i desprès va per una mena de fisura i algun "jardinet".El tercer llarg és el més guapo i mantingut (al lloro amb una punta de llastra que hi ha a 2mts de la sortida de la reunió, és a punt de cedir).
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login