El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Nova via al Coscollet
20-December-2011 19:23
Nova via a l'esquerra de la paret, resseguint fisures i alguna placa vilanoviana. Semiequipada amb bolts i pitons, amb bona roca en general, i on no, s'ha fet sanejament amb ganes per una millor progresió. Recomenable dur un joc d'amics complert, joc d'entascadors, aliens opcionals i bagues.Via de tall classic amb un grau homogeni de V-V+, amb trams puntuals més difícils.Aproximació desdel cim per la canal evident, tres ràpels fins a peu de paret, reseguir-la tota fins la part esquerre, seguin fites per un corriol ( una hora llarga).Descens de 25 minuts fins el cotxe. Per amants de llocs salvatges i solitaris, amb llargues aproximacions, per poetes prepirinencs.
INDI-PYTECUS 500m 6a+
Re: Nova via al Coscollet
29-December-2011 16:07
i la ressenya? al Tahussà? al bar aquell d'Oliana?

gràcies,
sam
Re: Nova via al Coscollet
01-January-2012 22:01
Ahir per acabar l'any,amb el Benja i el vicens de Ponts, vam escollir aquesta via del coscollet.En general la via esta prou bé, amb 2 llargs molt bons però els últims llargs sobretot, s'ha de negociar amb la roca.........estem al cosco! Nosaltres vam utilitzar aliens verd,groc i vermell,camelots 1 i 2 i bagues per sabines.La via es pot fer empalmant varis llargs, 1 i 2, 3 i 4, 6 i 7, 9 i 10 ,11 i 12 amb cordes de 60.
Per arribar a peu de via des del cotxe vam trigar 1h40', i la via la vam escalar amb unes 5h30' just per arribar al cim i veure la posta.
Re: Nova via al Coscollet
02-January-2012 20:14
Masfi, a la web del Luichy hi trobaràs la ressenya:

www.lanochedelloro.com

Segueix aquests enllaços a la web:

"reseñas España"-"Cataluña"-"Lleida"-"Oliana i properes", allà està la topo.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar