El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

UES. Esplovins.

Enviado por andres 
andres
UES. Esplovins.
15-February-2005 00:37
A l'Ultim Vertex apareix la ressenya d'aquesta Via. Per la informació que hi ha pinta molt guapa. Si teniu info de primera mà seria d'agrair. Confirmeu 0 material?

Canya al Mono!!
Lluis Parcerisa
Re: UES. Esplovins.
15-February-2005 08:02
Jo la vaig fer farà un mes i, si, et confirmo que amb les cintes en tens de sobres. A la vèrtex la deixen molt maca i la veritat es que no ni ha per tant: tota la part inferior és molt cutre però fàcil i, la part superior millora moltíssim però sense arribar a ser maca, només dos o tres llargs són realment bonics però, segur que es convertirà amb clàssica gràcies als parabolts. Per mi, amb la caminada que hi ha d'aproximació i de descens no compença l'esforç.
Jordi A0
Re: UES. Esplovins.
09-May-2005 09:23
La vam fer aquest cap de setmana i el material que es necessita són cites llargues i alguna baga de pit.
La segona part és la millor, i no està gens malament per fer metros.
Em va agradar més la Justel-Hita-Picazo, ja que és més mantinguda.
Com s'ho curra el Picazo!!!!

Ja sé que no són les vies dures de Montrebei, (que ja tothom apura), però són dues vies per passar un bon dia!!!
La millor recompensa:la vista des del cim.
Re: UES. Esplovins.
03-November-2016 21:02
Per gustos els colors.
En conjunt ens ha agradat molt la UES. Equipada està però a l'estil "via llarga", no és una tricotada de baix a dalt. Això sí, els parabolts ajuden a anar ràpid. Algun friend per qui vulgui assegurar-se de forma suplementària als llargs més fàcils pot ser útil però en general els parabolts estan al lloc idoni. Sobre el 7b+ que posen en algunes ressenyes per nosaltres ens quadra més aviat la graduació del Miquel a la guia de l'Alt Urgell (màxim 6c).
El primer artifo és una fissura-diedre molt guapa que surt 6b/c. El següent artifo supera un desplom-sostre amb bon canto per després arribar a un breu tram ajagut seguit d'un diedre més tieso on t'has de col·locar bé (6c). El darrer artifo, situat al següent llarg, és un tram molt curt però explosiu (6a/b).

Ferran



E1U03/11/2016 21:07 x ferran
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar