El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Confirmació via Setasi al Garraf

Posted by Rakel 
Confirmació via Setasi al Garraf
November 01, 2009 10:02PM
Hola, aquest dissabte vam anar amb una amiga a fer la Mutant World al Garraf. La idea era fer una vieta disfrutona, semiequipada...
Després de fer el primer llarg, per cert, guapet però sobadillo si vas per la placa, doncs la meva companya en sortir cap al segon llarg no ho va veure clar i va tirar per la placa de la dreta, pel que ara creiem que es la via Setasi. Es un llarg com de "friki", molt ben assegurat amb parabolts. A més, va empalmar el llarg que correspondria de 6b amb el següent V+.
He aconseguit una foto de la paret i he marcat en blanc l'altra via que vam fer. Si algú la coneix, sispli, ja ho confirmarà. No he trobat gaire informació per la xarxa.

Finalment, doncs que vam disfrutarla molt, sobre tot la meva colega que va forta de grau i li va motivar més tirar pel recte!
De material per la Mutant World pel primer llarg vam col·locar alguns tascons i 1 friend mitjà per la fissura, perquè hi ha algun aleje i ja que anavem carregades de material, s'havia d'aprofitar (però esta bastant ben assegurat amb parabolts ).
Per la Setasi (si es que vam fer aquesta via) pel 6b no cal posar res, es un llarg de friki, pel V+ la meva companya va posar 2 tascons mitjans. Per cert, si també voleu empalmar, vigileu molt el roce de cordes perquè surten 60metres clavats.

Pels que volguin fer la Mutant World, no hi ha perdua, es bastant evident el mur vertical que queda a l'esquerra des de la primera reunió, això sí, en tot el llarg trobarem 2 parabolts i 1 pont de roca que protegeixen el pas de V+. La resta es veu molt bé per protegir-ho (IV+ màx).

Gràcies pels que tinguin info!
Raquel Garcia.
[attachment 678 Setasi.jpg]



Edited 2 time(s). Last edit at 11/01/2009 10:08PM by Rakel.


Re: Confirmació via Setasi al Garraf
November 02, 2009 12:09PM
La Setasi es una variante de entrada de la chumi-chumez, el L1 era +o- 6a+ y el L2 +o- 6b, llegando a la R2 de la chumi chumez, por lo que entiendo hicisteis el L1 de la mutant, el L2 de la setasi (6b) y ya el V+ que empalmasteis es de la chumi-chumez.

Saludos

Jose
Riu
Re: Confirmació via Setasi al Garraf
November 02, 2009 04:34PM
Cetaci, setasi, setau... aquesta via té més noms que el nebot del rei. Per internet se li posa tots aquests noms. Quin serà el correcte?
Però per damunt de tot té molt bona pinta.
Re: Confirmació via Setasi al Garraf
November 03, 2009 11:20AM
Muchas gracias por las respuestas. Pues vaya! al final parece que hicimos un "3 en 1", estuvo bastante bien!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login