El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

BUSCO COMPANY/A PER ESCALAR

Enviado por Vero 
BUSCO COMPANY/A PER ESCALAR
09-March-2009 19:07
Hola em dic Vero i busco company o companya per anar a escalar (vies esportives). m'agradaria que tingues el meu nivell jo escalo IV de primera els V també (segons l'escola que sigui) i el 6a de tope rope (enkara que m'arrastri per la pared!!!). Tinc bastant experiencia en l'escalada (3 anys escalant) i ja soc mes valenta i vaig de primera en els IV i V.
Soc d'Igualada i m'agradaria trobar un company o companya per aki a la bora si es posible. os deixo la meva direccio de correo i mobil per posarnos en contacte veronica_r2@hotmail.com 669988767
tinc correu electronic pero no internet a casa aixi que si m'escriviu un missatge potser que tardi en respondre, per aixo deixo el mobil.
A veure si us apunteu nois i noies!!!!
Petons!!!!
Re: BUSCO COMPANY/A PER ESCALAR
10-March-2009 14:34
Hola, si t'interessa, jo també estic buscant a gent per escalar. Soc de Barna, tot i que he voltat bastant per Montserrat, a prop d'Igualada. Tinc 33 anys, porto 10 anys escalant i un grau aproximat de 6b. Actualment vaig amb una gent que viu a dues hores de Barna, però m'interessaria trobar algú que visqués més a prop.

La gent amb qui vaig fa un grau similar de 6a - 6b.
Salut!
Re: BUSCO COMPANY/A PER ESCALAR
11-March-2009 12:29
Hola Vero, hem dic Gerard, tinc 36 anys i soc de Lleida. M'agrada l'esportiva i estic en nivell de v+, v+ amb algun pas de 6, etc. Generalment escalo per Margalef, Vilanova de Prades, Ager i alguna vegada vaig a Montserrat. Si t'interessa et deixo el meu correu:
gerardglups@hotmail.com

Salutacions
Re: BUSCO COMPANY/A PER ESCALAR
17-March-2009 01:40
Hola vero, em dic joan i no fa gaire k me iniciat en l'escalada pero crec k tibo bastant fortet i magradaria aprendren mes, soc de manresa, si tintereses ens diem algo per aki o pl mail el meu es estel9@gmail.com. Salut i força!!!!
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar