El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Busco gent x anar a escalar

Enviado por Joan Cabello 
Busco gent x anar a escalar
17-March-2009 13:36
Hola a tots i a totes, magradaria trobar gent per anar a escalar, tinc 25 anys i mestic iniciant am akest esport k per cert mencanta, magradaria trobar gent k men pogues ensenyar, escalo V de primer pero em falta practica, soc de manresa, Salut i força!!!!!!
Re: Busco gent x anar a escalar
20-April-2009 11:55
Hola a tothom,
Som una parella d' escaladors de barcelona i ens diem Ramon i Iolanda, i hem obert un grup al facebook per coneixer gent per anar a escalar els caps de setmana, la idea és que cada un fagi la seva proposta i que la gent s' apunti ...

Si ho voleu mirar el grup es dia la sargantana, aquest cap de setmana hem llençat la proposte d' anar a Vilanova de Meià...si voleu ja ho sabeu.



Petonarrus
Re: Busco gent x anar a escalar
04-June-2009 00:12
JOAAAN!!! Noi jo tambe em dic Joan, soc del Bergueda aixi que estem aprop!!
Estic buscant algu com tu per nar a escalar! Jo ho vaig deixar una temporada i ara he perdut practica, faig v+/6a de primer, tinc cordes i tot l material! Busco gent que no exigeixi gaire de grau xk tothom qui trobo fot 7s i jo no arribo!!! Aixi que et deixo el mail i el mobil i em dius algo quan puguis que jo m'estic morint de ganes x anar a escalar!!
mail: thrash_ira@hotamil.com
tlf: 664116859
Re: Busco gent x anar a escalar
09-June-2009 23:00
hola,

yo tb estoy empezando a escalar, y me gustaria quedar con alguien, para pillar practica los fines de semana.

si a alguien le interesa...estaria de puta madre, porque no conoczco mucha gente que escale, y los que conozco estan bastante lejos.

nos vemos!!!!
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar