El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

robatori cara sud

Enviado por lluna 
robatori cara sud
08-January-2008 14:04
Acaven d'aixecar la mochilla a una companya que escala al vermell del txincarró avui.
Han marxat un moment d'on tenien la corda posada a una via i al tornar shan trobat els moneders buits de pasta ( almenys han deixat la docu) a dins del casc.
han pres

1 plumes mountain hardware de color blau talla s
1 forro windstopper negre trango nou del dia de reis talla L
1 portamaterial amb 14 cintes de esportiva, 3 o 4 moscates, 4 cintes llargues i un grigri
1 mochilla blava i negra altus
1 mobil pijo , l'altre lhan deixat tb
menjar i beure

4 de les cintes estaven marcades amb PnyL
Les altres amb cinta aillant de color vermell en alguna part metalica.

que es facin aquestes coses entre colegues es molt heavy.
Re: robatori cara sud
09-January-2008 02:47
muy wenes a todos,LLUNA no me entere de casi na.parece que sois un poco autistas o simplemente os la suda que los demas españoles sepan de lo que estais ablando,quizas me equiboque de foro y estamos en un foro catalan,o tal vez no.yo por eso no hablo en bable si no en castellano para que TODOS nos podamos entender.todo esto sin animo de ofender es un punto de vista.
un saludo a tod@s
Re: robatori cara sud
09-January-2008 13:27
Autistas?, no sera que eres tu el autista, THC? (Tetrahidrocannabinol). Esta tema esta ya superado, habla en bable si quieres. Si no se entiende ese mensaje por muy en catalán que esté es que subyace algún problemilla, si usted me entiende.
Re: robatori cara sud
09-January-2008 14:20
Doncs josin ets tu que poses etiquetes que si foro català que si españoles todos. Jo d'española no en tinc res només el dni. Si tens algun problema per entendre crec que la millor manera es demanant una traducció que de molt bona gana te la faré en castellà, francés o anglés que son les llengües extrangeres que parlo més correctament.
No em pertoca a mi dir si aquest foro té una nacinalitat el que t'asseguro es qe fa anys que el segueixo i no te una llengüa excluent. Seras molt benvingut de participarhi en la teva llengua materna o amb swahili, diferent és que la gent et contesti.
No entraré en explicacions ni en justificacions sobré el perqué parlo català i l'uso a tots els nivells. Crec que pel mateix motiu que tu uses l'español i l'uses a tots els nivells. El que tinc clar es que no és per ser autista ni per fotre a cap españolet rabiós. la meva llengua mereix tot el respecte i es tan vàlida com qualsevol altre i de fet crec que al ser la llengua comú de la majoria d'escaladors que trepitgen montse sur no es forassenyat que l'avís de robatori estigui en català.
Suposo que tant sols volies buscar brega i que la informació que aporto t'importa una merda. Potser es que estas tan encegat de nacionalisme espanyol que no saps veure que el català té arrel llatina i que l'arrel de ROBATORI es ROBAR ostres! igual que al castellà. T'en fas una idea del que va ara? per si encara no hi arrives et recomano que siguis educat i demanis una traducció la propera vegada, te la faré amb molt de gust. Sino també pots utilitar els´múltiples traductors online castellà català
com : internostrum.com
Re: robatori cara sud
09-January-2008 14:25
per cert... m'encataria que fessis les teves aoportacions en bable, segur que tots les entenem bastant bé i si no ja et demanariem ajut.
Em sap greu si t'he semblat maleducada però crec que el teu tó tampc era gaire amicable.
salut i tapia!
Re: robatori cara sud
09-January-2008 14:25
per cert... m'encataria que fessis les teves aoportacions en bable, segur que tots les entenem bastant bé i si no ja et demanariem ajut.
Em sap greu si t'he semblat maleducada però crec que el teu tó tampc era gaire amicable.
salut i tapia!
Re: robatori cara sud
09-January-2008 18:13
LLUNA sorry yo hablo para que todos me entiendan,entiendo algo de lo que me dices pero no todo,seguro que si te ablo en bable lo entiendes x que es algo parecido,perdon por lo de autista,es una forma de hablar no en sentido literario,como te dije es un punto de vista puedes comunicarte en el idioma que quieras que para eso estan,pero que sepas que no todos lo entendemos,y por el momento no me interesa tanto como para tirar de traductores,MARTINI de tu nick se deduce mas que del mio,thc bien podrian ser siglas de otra cosa muy distinta y azme caso que lo son no te las tires tanto de listo anda.
un saludo y muxa roca
Re: robatori cara sud
09-January-2008 19:30
Lets talk and debate in english that way more people will be able to understend us... how sad I do not know chinese... it will be perfect to post both english and chinese that way almost everybody would be able to understand the valuable information that we post here, mostly about a small world area with only 11 million of speakers language.

Josin I know you write in spanih for people to understend you but as I said I am pretty much sure that if you write in Bable ( maybe you will write better in bable and feel more confortable in your mother tongue) we would understand you as well, besides we might enjoy to read bable also. I certainly would.

Paramos de hacer el idiota ya?
O sigui que no t'interessa tant la info com per anar a buscar un traductor pero si com per penjar un post queixante de la llengua en la que esta escrita una info que a tu ni plim. Ah...espera quiexant-se no... perdona... només invitat que jo canvii l'idioma per tal que TOTS l'entenguem? i qui som TOTS?

O sea que no te interesa tanto la informacion cmo para usar un traductor pero si como para colgar un post quejandote de la lengua en la que esta escrita una info que ni frío ni calor.
Re: robatori cara sud
09-January-2008 19:32
Bé, perdó a tots pero hi ha coses que ja comencen a cansar. Demano perdó a l'administrador si creu que no he portat la convesra de manera adeqüada.

Aneu amb conte amb el material, ok? que costa molt de fer-se l'herencia com per que te la manguin com si res.

salut i tapia
Re: robatori cara sud
09-January-2008 19:32
Bé, perdó a tots pero hi ha coses que ja comencen a cansar. Demano perdó a l'administrador si creu que no he portat la convesra de manera adeqüada.

Aneu amb conte amb el material, ok? que costa molt de fer-se l'herencia com per que te la manguin com si res.

salut i tapia
Re: robatori cara sud
09-January-2008 20:39
LLuna. em sembla flipant el vostre robatori a montse. a nosaltres a montsant cuasi ens foten la corda uns francesos que havien pujat despres de naltros. vam deixar la corda al terra a peu de via i vam anar a calentar amb una altra zona. la sorpresa va ser. que al tornar , havien amagat la corda darrera una roca entre uns matolls. molt habitual amb extrangers "gats vells". els francesos, una familia amb nens i tot, havien passat inclus davant nostre i no ens havien dit rés!. Total. ke vam deduir que eren ells i ens van dir on l´havien amagat. ells , clar. es pensaven que no tenia propietari!
Moraleja: si et falta material i creus que han sigut gent dels voltants. Educació, morro i regirar les seves motxiles amb perdó. mai se sap ke pots trobar...
Gil
Re: robatori cara sud
09-January-2008 23:06
Perdó?????????????? Nosaltres hem de demanar perdó per parlar una llengua que han perseguit , maltractat , etc b que estan perseguint , maltractan ... em sembla que no cal respondre a una persona que vol sembrar incomprensió i mal rollo , supos que les que et van robar la maleta eren d´aquests que tampoc els importa la llengua , la cultura , L´escalada , les persones ....

RESPECT !!! Gil
Re: robatori cara sud
09-January-2008 23:55
Have all the reason in the world, the truth better understand the English that the Catalan feel it in your backpack here asturias we do those things
my greetings to all
Re: robatori cara sud
10-January-2008 00:25
well its an opinion i rather understand both, at least I can
Re: robatori cara sud
10-January-2008 00:27
I dont really get the point of your message. can you put it in other words? or explain it to me? what do yo do in asturias?

"give me 5 cents" jejejejejeje
Re: robatori cara sud
10-January-2008 10:32
o "make me 5 cents" jejeje depen del poble.
Re: robatori cara sud
10-January-2008 12:59
jjejejeje que quieres que te lo traduzca??que te aga 5 cent de que?jajaj no me enteroooo
my greetings to all
Re: robatori cara sud
10-January-2008 13:17
Waives the English is not mine.
Re: robatori cara sud
10-January-2008 14:23
Ja Ja ho veiem josin. Matem el tema eh que ja cansa.

Vinga SORT i tapia a tots.
Re: robatori cara sud
11-January-2008 10:01
Bien!. Me alegra que todos os halláis calmado un poquito, y después de tanta tontería, las aguas de una manera u otra vuelvan a su sitio, si nos limitamos únicamente a fuentes jurídicas, os tengo que decir, que no se a cometido ningún delito, (ni saqueo. ni robo, ni hurto), ya que según la ley los objetos desaparecidos, estaban ABANDONADOS, al encontrarse sin dueño y a disposición de cualquiera.
Si ya se que es una verguenza, y que a ojos de todo el mundo es un ROBO como una casa, pero la ley por desgracia no lo contempla de tal manera, normalmente los objetos desaparecidos no suelen encontrarse nunca, y al ser de poca cantidad económica, (aunque para nosotros suponga mucho) no conseguiremos, que nadie mueva un dedo por encontrarlos o evitar que nuevamente ocurra.
Cierto es de no poder fiarte de la persona o personas que tienes al laito, realizando cualquier otra via, pero la experiencia nos va enseñando a todos de saber guardar y bien guardar nuestro material, y nunca dejarlo de lado y siempre estar muy al LORO de lo que pasa con el.
Siento mucho lo ocurrido (Ojala lo recuperes) y pena es, de no encontrar nunca a los RESPONSABLES.
a TIBAR y UN SALUDO.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar