El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

PEÑA MONTAÑESA: AGUJA PICÓN DE LAS CINCO

Posted by Ramon Solso 
PEÑA MONTAÑESA: AGUJA PICÓN DE LAS CINCO
November 19, 2008 01:16PM
adjunto la topo d'una nova via q vam obrir fa un temps, la setmana passada el company es va currar la resse i aki la deixo, ideal per un dia de poorteos o per acabar de rematar la jornada, je,je.

la vom obrir pensant q era la 1º a l'agulla, peró l'info del desnivel ens va fer veure lo contrari. es entretinguda po cal donar el callo en algun punt.

nom en honoris causa d'un dels principals impulsors de la zona, llastima q es tant dificil conseguir topos de la zona. SI algu sap on puc trobar les noves vies, s'agrairia molt.

salut
[attachment 523 Papilasgustativas.jpg]


Re: PEÑA MONTAÑESA: AGUJA PICÓN DE LAS CINCO
November 19, 2008 11:38PM
ramon jo tinc alguna cosa fotocopiada delgun vèrtex i d'algun altre lloc. si t'interesa res en concret diga-m'ho i t'ho faig arribar d'alguna manera o altre, ok?

apa bou, tacte velcro!!!!
Re: PEÑA MONTAÑESA: AGUJA PICÓN DE LAS CINCO
November 20, 2008 01:04PM
merci riki,

podem quedar a can romu algun dia, sino el meu mail es ramon.maeso@hotmail.com, a l'arxiu pdf del pusiex ia alguna cosa, pero parlant amb el papila em va dixar un recull q te i vaig flipar d l q ja ia obert, algunes dels gavatxs, mañikus, i els maderos de rodellar, aixi som sidartas, iñakis, elias o tants d'altres.

deixasti caure algun dia, es per flipar tot lo q t.

ens veiem la setmana q be a canalda, no?

salut company.
Re: PEÑA MONTAÑESA: AGUJA PICÓN DE LAS CINCO
November 24, 2008 09:53PM
felicitats bous!! es veu xula la via!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login