El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

PeTiT bOnBoN, nova via Montañesa

Posted by albert 
PeTiT bOnBoN, nova via Montañesa
August 19, 2010 05:41PM
Aquest dilluns d'escapada i fred, vam obrir una petita llepolia a la Espluga de las Golondrinas, una petita paret que mereix una visita per la roca excepcional i capritxosa que presenta.
Via a combinar amb les altres del Christian o del Javi.
Ombra fins les 12 del matí.
Tots els llargs tenen bolts afegits a posteriori per gaudir sense patir massa amb un grau de 6c.
Val la pena per un dia rebotat del piri, o pels dies curts de l'hivern.

annexo resta de vies de La Espluga

que xaleu
salut i sort. albert. ganxets
[attachment 823 MontaesabOnBoNtopo.jpg]
[attachment 824 montanesaterranova.gif]
[attachment 825 montanesamechecourte.gif]
[attachment 826 montanesamrimeralinea.jpg]


Re: PeTiT bOnBoN, nova via Montañesa
August 21, 2010 05:05PM
Just aquest dia arribavem a Escalona quin lloc més genial, jo em vaig dedicar a pateos, gorgs, birres i nens nens i nens, la veritat és que la penya montanyesa és un lloc que convida mogollon a trepar-la, jo ja la tinc pendent, felicitats per l'apertura, bona feina
Re: PeTiT bOnBoN, nova via Montañesa
August 22, 2010 08:33PM
Que tal Albert!
Amb la Patty vam obrir una via que entra per l'esquerra de la Terranova i després de la R1 agafa una especie de vira que se-n va a la dreta i puja pel pilar aquest. No hi vam deixar res i tambe sortia 7a. Em sembla que neu trepitjat un tros, la veritat es que em sap greu pero bueno, tampoc vam fer ni ressenya, suposo que haurem de comensar a publicar les nostres vies en aquest foro tambe, perque no passin aquestes coses..
Re: PeTiT bOnBoN, nova via Montañesa
August 24, 2010 01:37PM
ei gerber,
ho sento molt, pq habitualment segueixo el teu blog i no hi vaig veure res publicat. A la via no vam tenir sensació que ningú hagués passat abans, per allò d'algun bloc que vam tirar des d'alguna reunió i la falta de marca de claus. Tot i això sabent com obres ... igual ni claus veu posar. Potser coincideix L2 on la xapa està afegida per “marcar” a posteriori al rapelar, o potser un tros de L3 on també està afegida després.

Si et sembla que desequipem el tros que coincideix, cap problema pq la via es podia fer sense xapes (exceptuant el darrer llarg on vull pensar que passàveu més a l’esquerra, pq per on hem passat era monolític ).

Passa'm un mail amb el teu telf a asalvadoARROBAreadysoft.es



Edited 2 time(s). Last edit at 08/24/2010 06:12PM by albert.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login