El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Aurora

Posted by Manuel 
Manuel
Aurora
April 20, 2004 05:55PM
Vía Aurora.

Croquis de caranorte. Grado obligado 6b/6b+ (En algún largo la protección en lo duro es.....psicológica). Reuniones equipadas con spits hasta el 5º largo. Clavos sueltos pero pocos en los largos. Zona intermedia fea y expuesta, pero los largos 2,3,4 y los tres últimos, fantásticos. Horario 6-8 horas.
Me gustaría saber grado obligado de Somontano y Misóginos, y si alguien tiene un buen/normal croquis de Illuna, he oído decir que es muy buena.
Saludos.
sam
AURORA(ORDESA)
June 02, 2009 05:01PM
El finde passat vam estar amb les familis a ordesa aprofitant que encara no funcionent els busos fins al parquing de dalt.
Dissabte amb l'emili vam escalar la via AURORA(380mt 6b+) del gallinero.
Vam coincidir que la via li falta continuitat i la roca no és cap meravella excepte els 4 últims llargs.El 6a+ del primer llarg és galàctic(A0).
Baixant vam parlar amb el seu autor en "papila" i ens va comentar a nivell informatiu que a la via "Misogenos " del libro abierto es va matar un paio en un llarg dels expos i l'equipament de la via ha quedat modificat de moment a causa del rescat.
Hi havia força moviment d'escaladors per tot arreu.
salut!
Re: Misoginos
July 20, 2009 09:33AM
Ahir vam fer la Misogenos amb el Pastes.
Sobre l’accident mortal, no hi ha cap resta a la via. No falta cap pitó bàsic i no hi ha cap parabolt ni espàrrec del rescat (van anar mes a la dreta, en vam detectar un dins el traçat de la Sol Negro)
Faltava el segon spit del primer 6c+, que hem deixat instalat amb plaqueta blava. L’hem collat fins al fons amb la mà, però molaria apretar-lo amb una clau.
Per la resta, una molt bona via, amb fama de dura, però menys del que ens esperàvem, encara que el 7a+ no ens va sortir i ens va semblar galàctic, tot i ser Ordesa.
Dos jocs de camalots fins el 3, un 3.5 dos jocs d’aliens a partir del verd i tascons. 8h.
Ens van caure dos exprés amb un tascó a peu de via. Si algú passa per allà, a veure si s’enrolla...gràcies
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login