El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Suggerències, gràcies

Posted by foroman 
Suggerències, gràcies
September 07, 2006 05:49PM
Hola "forerus"!

Estic pensant en canviar una mica el foro i volia saber si teniu alguna suggerència per millorar-ho. Per exemple em van dir que si en comptes de tenir els foros dividits per seccions com la de clàsica, la d'alpinisme, la d'artifo... hi haguessin seccions per zones, com ara Montserrat, Vilanova de Meià, etc. potser estaria millor i seria més fàcil de trobar informació. Què en penseu?

També havia pensat de fer seccions noves de "Cultura", "llibres", "fotografia"... Però no sé fins quin punt hi ha persones interessades en aquests temes.

Així que tot allò que sempre heu pensat que aniria bé pel foro o que ho trobeu a faltar però que no heu pogut comentar-ho, ja sabeu...

Gràcies per la vostra col.laboració.


-----------------------------------------------------

Hola "foreros"!

Estoy pensando en cambiar un poco el foro y quería saber si tenési alguna sugerencia para mejorarlo. Por ejemplo me dijeron que si en vez de tener los foros dividiso por secciones como la de clásica, la de alpinismo, la de artifo... y hubiesen secciones por zonas, como por ejemplo la Pedriza, Galayos, etc. a lo mejor quedaría mejor y la información sería más fácil de encontrar. ¿Qué pensáis?

También había pensado en hacer secciones nuevas de "Cultura", "libros", "fotografía"... Pero no sé hasta qué punto hay personas interesadas en estos temas.

Así que todo lo que siempre habéis pensado que iría bien para el foro o que habéis encontrado a faltar pero que no lo habéis podido comentar, ya sabéis...

Gracias por vuestra colaboración.
Re: Suggerències, gràcies
September 07, 2006 07:54PM
Hola "Foroman"

El Fòrum de Caranorte em sembla un dels més actius i millors del "mercat"...la divisió per "discipines" és bastant útil, en qualsevol cas ( si fos possible) dividir per Zones en cada disciplina ( pe. ex: Esportiva>Montserrat), o a l'inversa...En qualsevol cas la "simplicitat " de vegades és millor, donat que si has de fer un apartat per cada zona o sector acabaria sent molt complicat.

Es molt util el fet de veure les "darreres aportacions" i els assidus acostumem a connectar-nos diàriament de manera que quan un tema ens interessa no és dificil trobar-lo...igualment encara que un dia no ens interessi amb el buscador podem localitzar un tema passat si ja l'hem vist reflexat algun altre dia

En qualsevol cas les millores seràn benvingudes

Felicitats i endavant
PGB
Re: Suggerències, gràcies
September 08, 2006 01:28AM
Epa Foroman!

Un pèl complicat si has de fer els fòrums per cada zona desglosats en Esportiva, Clàssica, Artifo... (vist des del punt de vista d'usuari i no del tecnològic).
Fins ara funciona molt bé (penso) el fòrum tal i com està organitzat. Com més simple millor diuen.

Com ha dit el Tranki aquest és dels fòrums més actius i millors del mercat. Almenys pels Catalans que penso que l'hem adoptat com el punt de referència. Més que els de la FEEC o de qualsevol altre pàgina web com la Desnivel.
Això si, el que agraïria és que la web tornés a estar activa, i s'actualitzés periòdicament :)
Com a idea, és que els usuaris poguéssim enviar articles o noticies, i tu administressis les que volguéssis publicar i les que no.

Enhorabona pel fòrum! ;)
K.
Re: Suggerències, gràcies
September 08, 2006 08:24AM
Foroman, la meva opinió es que aquest foro es dels millors. L'ergonomia es bona.

Exemples de bona ergonomia serien aquest i el de Madteam. Exemples de ergonomia dolenta serien els de Desnivel o Barrabes. En un punt mig podría estar el de kpujo o al FEEC.

També vull dir que la política de moderació es bona o estem tenint molta sort per que dóna gust entrar aquí i llegir.

I que (i aquest es el gran tresor) la gent que hi participa aporta un munt de coses interessants.

A mi la divisó per Deportiva, Clàssica, etc.. ja m'agrada

Tot això es només la meva opinió, es clar.

Millorable? Tot es millorable quantes més opcions tinguis, millor pots seguir les converses. Per exemple:

Possibilitat (això es copiar al Madteam) de veure tots els missatges d'avui, d'ahir, d'abans d'ahir...

Possibilitat de "subscriure't" a un dialeg o un foro sencer concret (i que t'envii un missatge per avisar-te de que a'han afegit entrades).¿O sindicació RSS o Atom?

Possibilitat de poder editar missatges d'una manera una mica més "rica" (poder posar imatges i coses així...)

Poca cosa més...

Pero ja veus, tot això son mariconades. Tal com està ja funciona prou bé. Tal com diu PGB el que jo veig molt parat es TOTA la resta de Caranorte... :) :)K.
[skalada.WORDPRESS.com]
Re: Suggerències, gràcies
September 08, 2006 09:05AM
Akest foro sta mlt b!!! putser pudries afegir una altre seccio ke fos de piades i akesta fer-la x zones, xo com esta, a mi m'agrada!!
Felicitats xla feina feta a caranorte!!! seguiu aixi!!!
Re: Suggerències, gràcies
September 08, 2006 03:08PM

Crec que dividir per zones pot ser més enredat i no massa útil. Tal i com està classificat crec que és molt bona opció i que funciona prou bé.

Felicitats per mantenir un foro lliure i ben ordenat. I que segueixi així!!

SALUT!
Re: Suggerències, gràcies
September 08, 2006 06:32PM
Moltes gràcies per les vostres suggerències!

A veure si puc automatitzar tota la web una mica més i aleshores carabnorte tornarà a funcionar. Però ja veurem quan trigo!
Re: Suggerències, gràcies
September 09, 2006 05:15PM
Enhorabuena por el foro, es probablemente, el más constructivo y vital de los que conozco en este país.
Las secciones me parecen correctamente dispuestas actualmente, hacer un reparto por zonas probablemente fuera muy farragoso y diera causa a caos y equívocos.
Desde mi punto de vista es de una cierta cobardía el asunto de los nicks. Sobretodo cuando se vierten acusaciones o insultos hacia personas o entidades usando nombres y apellidos. Un buen ejemplo sería el tema de las chapas desaparecidas de la vías de Perles en que queda claramente acusada e identificada una persona, ninguno de los foreros ha dejado una identificación clara.
Propongo que sea potestad del webmaster o quien sea que controle los foros el colgar o no este tipo de mensajes,sin un remitente claro con nº de DNI incluso. De esta manera probablemente el personal se lo pensaría dos veces antes de exponer acusaciones sin pruebas o un apoyo sólido. Este sistema daría pie a poder ejercer acciones de denuncia, que seguro que nadie desea, pero también nos envitaría leer falacias innecesarias.
Un saludo y a piar!!!!
Re: Suggerències, gràcies
September 11, 2006 08:19PM
Bona tarda,

com ja et vaig dir per mail fa temps: FELICITATS PER CARANORTE! Sens dubte una d les millors del pais. Amb ressenyes exclusives que no es troben enlloc (com les de les Jorasses, Aeri,...).

Pel foro: Per mi millor conservar el format actual. Unicament, com ja han dit, que hi hagués algun recurs més de tipus interactiu (insertar imatges, emoticons, videos,...).

Per la web: Molaria molt que es tornés a actualitzar. Trankil! Nosaltres et passem el material, i tú destries i públiques segons creguis interessant (articles, ressenyes, fotos,...).

Salut i endavant amb la bona feina ;))

Re: Suggerències, gràcies
September 14, 2006 12:06PM
> Desde mi punto de vista es de una cierta cobardía
> el asunto de los nicks. Sobretodo cuando se
> vierten acusaciones o insultos hacia personas o
> entidades usando nombres y apellidos. Un buen
> ejemplo sería el tema de las chapas desaparecidas
> de la vías de Perles en que queda claramente
> acusada e identificada una persona, ninguno de los
> foreros ha dejado una identificación clara.

Desde luego hay mucha gente con problemas psicológicos que aprovecha los foros para desfogarse. Afortunadamente el tema del registro, además de evitar el spam, auyenta a los alborotadores.

> Propongo que sea potestad del webmaster o quien
> sea que controle los foros el colgar o no este
> tipo de mensajes,sin un remitente claro con nº de
> DNI incluso. De esta manera probablemente el
> personal se lo pensaría dos veces antes de exponer
> acusaciones sin pruebas o un apoyo sólido. Este
> sistema daría pie a poder ejercer acciones de
> denuncia, que seguro que nadie desea, pero también
> nos envitaría leer falacias innecesarias.

Lo de controlar los foros la verdad es que casi no hace falta. Por aquí se respira un ambiente muy bueno, en general. Pocas veces he tenido que borrar mensajes y la mayoría eran de amigos cojoneros (la confianza da asco). Y en cuanto a lo del DNI y el nombre... imposible, no puedo hacerlo. Más que nada porque me sería imposible comprobar si los datos son ciertos.

De todos modos piensa que todo esto que comentas, y que se refiere al asunto de Perles, empezó precisamente en el foro de la FEEC donde, para poder escribir un mensaje tienes que pasar una moderación muy estricta y a veces sólo puedes escribir si previamente te has registrado con tu número de DNI, nombre y apellidos...

Y por último tan sólo remarcar que hay mensajes que dejo "pasar" simplemente porque merecen estar colgados y ser ignorados.

"No hay peor tragedia para un alborotador que ser ignorado"Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login